≫ 

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića stigla na saslušanje! Pevač podneo krivičnu prijavu za proganjanje

Miroslav je u iskazu 3. juna rekao da je u određenim vremenskom periodu primao veliki broj sms poruka od Mirjane Antonović, on je to doživeo kao proganjanje

  • 11

Mirjana Antonović pojavila se danas na ročištu u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, povodom tužbe Miroslava Ilića (68) sa kojim ima sina Devina!

Podsetimo, Miroslav Ilić 3. juna je u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu saslušan povodom krivične prijave za proganjanje, koju je podneo protiv Mirjane.

Miroslav je u iskazu naveo da mu je Mirjana slala poruke koje je doživeo kao proganjanje, što je potvrdio i njen advokat koji je rekao da je Ilić na saslušanju izjavio da je zbog poruka bio jako uznemiren

Mira Antobović, suđenje sa Miroslavom Ilićem Mira Antonović, Foto: Nikola Tomić

Miroslav je rekao da je u određenim vremenskom periodu primao veliki broj sms poruka od Mirjane Antonović, on je to doživeo kao proganjanje. U tim porukama nije bilo nikakvih pretnji, ali on tvrdi da je bio jako uznemiren. Treba da se sasluša i Mirjana, pošto tužilaštvo ne može da odluči dok se ona ne sasluša. Nakon toga će se utvrditi da li ima elemenata da se nastavi krivični postupak ili će tužilaštvo odbaciti krivičnu prijavu pa će on morati sam da nastavi gonjenje. Mirjana će biti saslušana 15. jula. U svakom slučaju ništa neće zaustaviti postupak utvrđivanja očinstva - rekao je advokat Mirjane Antonović.

Podsetimo, Mirjana već godinama pokušava da dokaže da je Miroslav otac njenog sina Devina, ali pevač isto toliko godina na sve moguće načine izbegava da do toga dođe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    14. oktobar 2019 | 10:29

    Pa Iliću ako si siguran da dete nije tvoje uradi DNK i kraj.

  • Vodolijax

    14. oktobar 2019 | 11:21

    Ovde su oboje grešni,pevač zato što je varao ženu i što sad ne želi da prizna sina koji nije mogao da bira roditelje i gospođa koja je znala da je on oženjen a upustila se u romansu.Ipak veći je greh odbaciti svoje dete.

  • xxx

    14. oktobar 2019 | 13:32

    On doziveo kao proganjanje hahahahha Stvarno,juri ga rodjeno dete da ga prizna a njemu to proganjanje,ma bezi strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA