"Začepiću usta Miljani i Goci!" Ivan Marinković poslao oštru poruku majkama svoje dece koju ne viđa

- Moja poruka i Miljani i Goci je da gledaju sebe i svoj život, a ono što će da se dogodi začepiće im usta zauvek - rekao je Marinković

  • 4
Miljana Kulić, Goca Tržan, Ivan Marinković, Foto: Marko Jovanović, Printskrin: TV Happy

Rijaliti učesnik Ivan Marinković poručio je da će da začepi usta majkama svoje dece, pevačici Goci Tržan sa kojojm ima ćerku Lenu, i rijaliti učesnici Miljani Kulić, sa kojom ima sina Željka.

Marinković je istakao da je ovo njegova godina, a da mu samo fale pare bez kojih nije mogao, kako je rekao, da bude otac. Ivan je poručio Miljani i Goci da će pokušati da vrati ljubav svoje dece.

- Moja poruka i Miljani i Goci je da gledaju sebe i svoj život, a ono što će da se dogodi začepiće im usta zauvek. Ovo će biti moja godina. Imam ljubav, samo još da pobedim na nekoliko frontova i zaradim pare. Bez para nisam mogao ni da budem otac. Polako i strpljivo je moja deviza - rekao je Ivan za Srpski Telegraf.

Miljana Kulić i ivan Marinković Miljana Kulić i Ivan Marinković, Printskrin: Instagram/miljana_kulic_official

Ivan nije prvi put šokirao izjavama o svojim bivšim partnerkama.

- Ono što smo Miljana i ja imali je čist seks sa moje strane. Bila je zanimljiva, i mogu da kažem da sam je iskoristio jer sam video da mogu da je imam. Kao i svaki muškarac imao sam potrebu za seksom, ona bila zaljubljena u mene i eto desilo se to dete na kraju. Dete ja nisam hteo ono se omaklo, ja nisam očekivao mislio sam da neće iz prvog puta al očigledno sam vrlo plodan. Što se mene tiče ja sam rekao da me Miljana ne zanima kao žena nit me ikad zanimala čak ni posle saznanja da je trudna - rekao je Marinković svojevremeno.

VIDEO: Sanja Stanković besna: Miljana ima papir da nije normalna, ko njoj dozvoljava da ima decu?!

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    14. oktobar 2019 | 11:21

    A od skakanja sa mosta je znači odustao...

  • Mara

    14. oktobar 2019 | 23:09

    Nema para da bude otac. Koliko jadan i bijedan trebas biti da ovakve bljuvotine izgovoris. Najmizerniji otac na svijetu eto ti zvanje dok si ziv. Ako ima nesto ispod toga neka neko predlozi.

  • Jelena

    15. oktobar 2019 | 10:20

    Jadno to dete sa takvim ocem i majkom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA