≫ 

Mare isekao ruku i razbio glavu, iz Urgentnog pobegao pre dolaska policije?

- Prema prvim informacijama, nakon što je pobegao iz bolnice, Mare je otišao u kafić "Demarš". Istraga bi trebalo da utvrdi šta se tamo dogodilo, te je Miloševiću glava razbijena. On je nakon pružene pomoći pušten na kućno lečenje - navodi sagovornik

  • 7
Snimanje emisije Nikad nije kasno Foto: ATA Images

Saša Milošević Mare prethodne noći je navodno isekao ruku, kada je u Luci Beograd pesnicom udario u staklo na stražarskoj kućici, piše Informer.

Dva sata kasnije srpski kompozitor, tekstopisac, producent i aranžer potom je ponovo došao u bolnicu, ali tada sa razbijenom glavom.

Kako je ispričao izvor iz istrage, čuvar u Luci je u kasnim večernjim satima pozvao policiju i prijavio da je Milošević razbio staklo na njegovoj kućici.

- Kompozitor je isekao desnu ruku, a kada ga je policija pitala zašto je to uradio, Milošević nije želeo da objasni. Ubrzo je prebačen u Urgentni centar, gde je ruka trebalo da mu bude sanirana. Međutim, dok je trajala dijagnostika, Milošević je pobegao iz UC - naveo je izvor iz istrage.

Saša Milošević Mare, Nikad nije kasno Saša Milošević Mare, Foto: ATA Images

Nešto kasnije iste večeri poznati kompozitor ponovo je doveden u Urgentni centar, ali ovog puta sa razbijenom glavom.

- Prema prvim informacijama, nakon što je pobegao iz bolnice, Mare je otišao u kafić "Demarš". Istraga bi trebalo da utvrdi šta se tamo dogodilo, te je Miloševiću glava razbijena. On je nakon pružene pomoći pušten na kućno lečenje - navodi Informerov sagovornik.

Nadležno tužilaštvo će uskoro odlučiti da li će i za koje delo biti gonjen poznati kompozitor s obzirom na to da je polomio prozor na kućici noćnog portira u Luci Beograd.

VIDEO: Žika Jakšić skromno: Tridesetak godina sam se bavio muzikom, a nisam postao zvezda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    14. oktobar 2019 | 12:36

    Комбинација алкохола и славе, сваког балканца обара са ногу.

  • Peca

    14. oktobar 2019 | 11:56

    Da nije možda krivac veća količina alkohola?

  • 🙉

    14. oktobar 2019 | 12:11

    Manje vina, manje vina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA