Seka ishvalila Kiju: "Pokazala je da nije rijaliti ličnost, od nje imate šta da naučite"

- Ona uopšte nije trebalo da bude u rijalitiju - rekla je pevačica za Kiju Kockar

  • 72
Seka Aleksic, Kija Foto: Nikola Tomić

U Srbiji je uveliko pevanje postalo jedno od omiljenih zanimanja, i mnogi su željni da se bave ovim poslom. O ovome je svoj komentar dala i popularna pevačica Seka Aleksić.

- Ljudim je izgleda to najlakše... Nažalost, jako ih je malo danas koji su stvoreni da se bave muzikom. Nije muzika samo da pevate, muzika je nešto mnogo više - rekla je Seka za emisiju "Exkluziv".

Mnoge rijaliti zvezde uplovile su u muzičke vode, a Seka smatra da prave zvezde niko ne može da ugrozi.

- Prava zvezda je prava zvezda. Ko može da ugrozi Dženifer Lopez? Ne može niko. Zdravka Čolića ne može niko da ugrozi. Lepu Brenu ne može niko da ugrozi - rekla je Seka, a onda je ishvalila Kiju Kockar.

- Ona uopšte nije trebalo da bude u rijalitiju. Ona je zasluženo pobedila i pokazala je da nije rijaliti ličnost, nego je sasvim normalna i obrazovana devojka. Vi danas kada slušate njene intervjue i kako ona priča, od nje imate šta da naučite - navela je Seka.

Video: Kija potkačila one koji su je prozivali, a onda je otkrila da li je zaista trudna

(Telegraf.rs/"Exkluziv")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    14. oktobar 2019 | 22:31

    100% true. Večina nas školovanih se slažemo sa Sekom. Cura ima x faktor i jako je inteligentna i intrigantna. Ja prva nebi nikad ali nikad gledala reality da Kija nije bila učesnica. Ja sam bila na nastupu i cura peva bolje nego pola estrade.

  • Sanja Janković

    14. oktobar 2019 | 22:56

    Bravo Seko! Svaka ispunjena i normalna žena će tako reći. Ja sam prvi i poslednji put gledala rijaliti zbog Kije, i ona ne pripada tom profilu ljudi.

  • Može biti samo je*an

    14. oktobar 2019 | 22:50

    Pa naravno da će normalne osobe da podržavaju Kiju... Pa neće valjda da podržavaju neobrazovanu, nekulturnu, histeričnu alkoholičarku i sexualno perverznu Ljuljetu, koja se sexa i liže muške prljave noge pred milionima gledalaca uživo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA