Darko Lazić spreman da iskešira 7.000 evra za bi smršao?

Pevaču je navodno ugroženo zdravlje zbog viša kilograma sa kojima se bori, pa je spreman da ode na liposukciju

  • 23
Amidži šou, Darko Lazić

Foto: A. Nalbantjan

Darko Lazić se od saobraćajne nesreće iz koje je jedva izvukao živu glavu bori sa viškom kilograma, pa je navodno odlučio da ga se reši tako što će otići na liposukciju. Pevač trenutno ima oko 120 kilograma i pod hitno mora nešto da preduzme, jer mu je zdravlje ozbiljno ugroženo, piše "Informer".

Intervencija liposukcije, onosno hiruška procedura uklanjanja masnih naslaga iz određenih delova tela, pevača bi koštala čak 7.000 evra.

- Darko treba da skine 50 kilograma. Baš se ugojio, a visok je svega 175 centimetara. Težina mu dodatno opterećuje kuk, pa jedva hoda. Pokušao je da probuši kašiku, ali ne vredi. Voli čovek da jede, pa to ti je. Zato je odlučio da ode na "isisavanje sala" - otkrio je izvor blizak pevaču.

Najveći problem je što se zbog prevelike kilaže vrlo brzo zamara, što mu vrlo teško pada jer nastupa svaki vikend.

Amidži šou, Darko Lazić

Darko Lazić/Foto: A. Nalbantjan

Naime, Darko je proteklog vikenda imao nastup u jednom klubu u Cirihu, gde se kolegama sa kojima je radio Rasti i Mc Stojanu požalio da baš ima problem sa kilogramima i da uskoro ide "pod nož".

- Rekao je kolegama da mu nikako ne ide sa dijetom i da teško gubi kilograme. Zato veruje da je liposukcija najlakši način da se reši viška, a posle će voditi računa koliko jede. Rasta i Stojan su mu rekli da je bolje da sačeka da mu prođe koncert u Beogradu, pa da posle ide na zahvat - ispričao je dobro obavešteni izvor.

Darko Lazić, Love & Live ( NE DIRATI)

Darko Lazić/Foto: Nikola Tomić

Lazić ima i veliku podršku svoje verenice Marine Gagić, sa kojom ima sina Alekseja, a koja ga podržava u svakoj odluci, pa i u ovoj.

- Biću uz njega kada ode na liposukciju i podržavaću ga svim srcem. Stalno mu govorim da treba da smrša, ne zbog fizičkog izgleda, već zbog svog zdravlja. Meni je on lep i debeo i mršav, ali debljina mu ugrožava zdravlje, tako da činimo sve kako bi se doterao u red - priča Marina.

Video: Darko Lazić: Ona je moja lična karta!

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA