≫ 

Ena Popov iskreno progovorila o bivšem dečku Marku Miljkoviću i njegovoj sadašnjoj devojci Luni

- Ja apsolutno ne razmišljam o njima i svom bivšem partneru - između ostalog je rekla Ena

  • 22
Luna, Marko Miljkovic, Ena Popov

Luna, Marko Miljkovic, Ena Popov Foto: ATA Images

Ena Popov (33), kreatorka i prva rijaliti devojka Marka Miljkovića, danas živi porodičnim i mirnim životom u Novom Sadu. Enu je javnost upoznala davne 2006. godine kao učesnicu prvog rijaliti formata u Srbiji, a ona i Marko bili su prvi ljubavni rijaliti par i prvi koji su se prepustili činu intimnih odnosa pred kamerama.

Njihova veza nije trajala dugo nakon napuštanja rijalitija, nakon čega se Ena povukla, zaljubila i posvetila porodici. 13 godina kasnije, ekipa našeg portala pitala je Enu da prokomntariše trenutno najpopularniji rijaliti ljubavni par, odnosno njenog bivšeg dečka i Lunu Đogani, koji su proslavili devet meseci veze.

- Interesanto mi je to pitanje baš, ali, iskreno, ja apsolutno ne razmišljam o njima i svom bivšem partneru. Naša veza je bila u nekom mom tinejdž periodu, tako da je to prošlost - kratko kaže Ena.

Izbor za Mis Srbije, Miss Serbia 2019

Ena Popov/Foto: ATA Images

Na pitanje da prokomentariše Lunu i njen modni ukus i izražaj, Ena nije zalazila u detalje.

- Iskreno, ja sam samo čitala u novinama da je Luna postala pevačica, ali nisam je ni čula ni videla. Verujte mi, ja pored dva posla i dece zaista ne stižem da se bavim ni žutom štampom ni tim stvarima. Naravno da čujem za te priče, ali to ostane tako na tom nivou, a ako me nešto posebno zanima ja to "izguglam", ali sigurno je da to nisu te teme vezane za rijaliti i te ljude - odgovorila nam je Ena.

Luna Đogani, Marko Miljković, nastup Dare Bubamare, Gotik

Luna Đogani i Marko Miljković/Foto: ATA Images

I za kraj, pitali smo je da uporedi rijaliti "Veliki Brat" u kojem je ona učestovala i stavi paralelu sa današnjim rijaliti programom.

- Ja često u šali kažem, ali u svakoj šali ima po malo istine da je ono u čemu sam ja učestovala nekada, može se reći, bio naučno-obrazovani program naspram ovoga što nam danas plasiraju. I, iskreno, da sam nekada gledala ovako nešto u rijalitiju, nikada ne bih poželela da budem deo istog - objašnjava Ena.

(N. Lisinac, B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko

    15. oktobar 2019 | 16:46

    Sto jeste jeste,sve su mu devojke bile lepe,Luna najlepsa i jedina ona od njega napravi zvezdu,ima ga vise po portalima nego pevaca i glumaca

  • Cx

    15. oktobar 2019 | 14:00

    Cuj Luna pevacica hahahaha misli sto je stavila silikone da ce biti pevacica.

  • ne gleda a zna

    15. oktobar 2019 | 16:13

    ova rece da ne gleda rijalitije..a kako zna sta se desava..Cak Noris-ne gleda a zna..inace,prva radila ogavnu stvar..pred punom sobom..naredno je.anje uvek bilo u wc-u..ispred navijali..lako je sa 34 god komentarisati klinku..Ena,i ti si nekad bila devojka i radila isto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA