Ekskluzivno: Ispovest Turčina kojeg je srpska manekenka optužila da ju je zverski pretukao

- Nisam hteo da se izjašnjavam ranije, zato što je njen otac zvao i molio da ne govorim da je bolesna - tvrdi Tortop za Telegraf

  • 22
Tanja Đukić, Čagrı Tortop Foto ilustracija: Telegraf/Privatna arhiva

Srpska manekenka Tanja Đukić (24) u junu je, kako tvrdi, pretučena od strane njenog bivšeg dečka, turskog državljanina Čagrija Tortopa, u stanu u kojem su zajedno živeli u naselju Ortakoj u Istanbulu. Njene tvrdnje su da je razlog njegovog napada bila ljubomora, a kako bismo saznali drugu stranu priče kontaktirali smo Turčina.

Ekipa našeg portala ekskluzivno je došla do Čagrija, koji je u međuvremenu i posetio Srbiju, tačnije boravio u Novom Sadu, i ovo je njegova strana priče u kojoj tvrdi da ništa od toga nije istinito.

Podsetimo, Tanja i on stupili su u vezu dok je ona kao model radila u Turskoj.

- Zdravo. Želim da se izjasnim povodom svega i da se sa dokazima opravdam. Dosta sam ćutao, jer nisam želeo da povredim bolesnu osobu, ali ona ne ostavlja mene na miru, kao ni moju verenicu, nakon 6 meseci kada je videla da sam zaprosio svoju devojku. Njeno ime je Nikolina Baljak, možete da koristite i njeno ime u ovom slučaju, gde sam ja opravdao sebe. Kada sam zaprosio svoju novu devojku, ona je opet napala - tvrdi Čagri za Telegraf.

Tanja Đukić, Čagrı Tortop Tanja Đukić i Čagri Tortop/Foto: Privatna arhiva

- Priča počinje ovako... Te večeri kad se desila drama ona je došla pijana sa slikanja, mešala je alkohol i jake tablete koje se ne smeju mešati sa alkoholom. Taj dan je htela i da skoči sa prozora, ja sam je sprečio i onda je sama počela da se povređuje i šuri svoje lice o zid. Te večeri je odbila da ide kod doktora, jer je znala da mogu da nađu tablete za epilepsiju, koje se takođe koriste za bipolarne osobe. Ujutro, kad smo odlučili da izađemo napolje, počela je da drami i zvala je policiju. Takođe je izjavila da sam deportovan iz Litvanije - što nije istina, imaću uskoro dokaze iz policije. Takođe, kao i dokaze za moju diplomu psihologa koju nisam izgubio.

Tanja Đukić, Čagrı Tortop Tanja Đukić i Čagri Tortop/Foto: Privatna arhiva

- Nisam hteo da se izjašnjavam ranije, zato što je njen otac zvao i molio da ne govorim da je bolesna. Zvali su me, zajedno sa osobom koja je prevodila, pošto ne znaju dobro engleski, molili su me da ne kazem ništa. Ali sad, kad vidim da ne staje, odlučio sam da svima pokažem šta je istina uz dokaze, dok ona nema nijedan dokaz - tvrdi Turčin koji je našoj redakciji dostavio dokumentaciju o lekovima koji su Tanji prepisani.

- To su sve njene laži, možete videti u izveštaju psihologa šta su sve rekli za nju, psihologa iz Šapca koji joj je prepisao i lekove. Ona traži samo pažnju. Kad sam zaprosio svoju devojku, ona je sutradan odmah izjavila da sam došao u Srbiju da naudim njenoj familiji, ali ja sam došao samo u Novi Sad zbog svoje (sada) verenice - objašnjava on.

Tanja Đukić Tanja Đukić sa ozledama koje joj je, kako tvrdi, naneo Turčin/Foto: Privatna arhiva

Manekenka je nekoliko meseci kasnije, tačnije u oktobru, izjavila kako strahuje za svoju porodicu tvrdeći kako im je "pretio" i kako je "psihopata", zbog čega je svoje najbliže upozorila na njega. "Preko prijatelja mi je poslao poruku da ću zažaliti sto pravim šou u njegovoj državi", izjavila je tada, dok Tortop ima svoju verziju priče:

- Kako je rekla, nije osećala sigurnost čak i u Srbiji nakon svega, a sada se preselila u Istanbul, što nema nikakvog smisla.

- Nedavno je išla na Izbor za Miss Fashion TV, napala je na Kipru menadžera hotela i konobare, i htela je da ih gurne, bez razloga, jer ona često ima takve napade. Takođe je napala policiju u Turskoj bez razloga. Takođe, postoje dokazi na kameri šta je radila u hotelu, kakvu je dramu pravila, mogu vam sve poslati - tvrdi manekenkin bivši dečko za naš portal.

(I. Cicović - B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mama na kevu

    15. oktobar 2019 | 19:00

    Lepo se vidi da kod nas ima mnogo mentalno poremećenih devojaka, neke su i dalje baba devojke koje žive sa roditeljima, koji misle da su im ćerke mnogo fine i da ne znaju u čemu je problem

  • Nole

    15. oktobar 2019 | 17:07

    Gde nadje ovakvog ruznog ko da nema Srba

  • Rs

    15. oktobar 2019 | 16:52

    A šta je tražila sa Turčinom pa posle kuku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA