Kratko, ali emotivno! Ovako je Madona čestitala rođendan ćerki

Najstarija Madonina ćerka Lurd Marija Čikone-Leon napunila je 23 godine.

  • 1
madona Foto: Profimedia

Pop ikona i kraljica svetske muzičke scene Madona (61) emotivnom ali kratkom porukom čestitala je najstarijoj ćerki Loli 23 rođendan, koji je proslavila juče, 14. oktobra.

Madona je na svom Instagram nalogu objavila video uz emotivan i kratak opis.

- Rastopila si moje srce od trenutka kad si došla na ovaj svet.... Srećan rođendan Lolita - poželela joj je Madona.

 
 
 
View this post on Instagram
You melted my from the moment you came into this world...........Happy Birthday Lolita . #creationA post shared by Madonna (@madonna) on

Inače, Loli je najstarije Madonino dete i jedna je od njen dvoje biološke dece. Puno ime joj je Lurd Marija Čikone- Leon, a biološki otac Karlos Leon sa kim se Madona kasnije rastala. Inače Lurd je dobila ime po svetom mestu koje se nalazi u Francuskoj, koje je Madonina majka htela da poseti pre smrti.

Kao i većina dece poznatih, i mlađana Lurd imala je mogućnost da se pokaže pred kamerama. Lurd je devojčica koja je publici bacala ruže pre početka jednog od najpropraćenijih Madoninih nastupa na "VMA" MTV dodeli nagrada.

Podsetimo, Madona je tada održala nastup sa Britni Spirs i Kristinom Agilerom, pevačice su igrale i plesale po sceni, a Madona je u jednom trenutku uradila ono što niko nije mogao da očekuje- poljubila se sa obe pevačice.Ovaj poljubac tada je izazvao pravi skandal i nešto neviđeno do tad, makar na sceni i u javnosti.

Madona danas ima šestoro dece. Dvoje biloških ćerku Lurd (23) i sina Roka (19) i četvoro usvojenih Mersi Džejms (13), Dejvid Banda (14), Ester (7) i Štel (7).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA