≫ 

Prva slika srpske manekenke nakon teške nesreće na imanju milijardera

- Za sada se fokusiram na mir i terapije. Kad još malo oporavim dušu i telo odgovoriću vam… Po prirodi sam borac i činim sve da to bude što pre - rekla je Simona 27. avgusta ekskluzivno za Telegraf JETSET

  • 15
Simona Andrejić Simona Andrejić, Foto: Instagram/simonaandrejic

Srpska lepotica Simona Andrejić (25) teško je povređena tokom vožnje na ziplajnu, kada se isti nije zaustavio, pa je Simona velikom brzinom udarila u drvo, a od siline udarca ostala je "zakucana" 15 metara iznad zemlje, gde je bespomoćno visila dva sata.

Tri meseca nakon nesreće Simona je objavila svoju prvu sliku, na kojoj izgleda lepo i vedro.

- Dobro srce. Hrabar um. Neustrašiv duh - poručila je Simona, a reči se nesumnjivo odnose na nju i ono što joj je potrebno da se izvuče iz užasa koji je doživela.

Simona Andrejić Prva Simonina fotografija nakon nesreće, Foto: Instagram/simonaandrejic

"Page Six" je vest objavio 21. avgusta, a Simona je prvu, ekskluzivnu izjavu za bilo koji medij dala za Telegraf, 27. avgusta.

Istina je da sam bila u teškoj nesreći i nažalost imam ozbiljne povrede. Još uvek se oporavljam - nisam još u stanju da odgovaram na pitanja - počela je Simona.

Za sada se fokusiram na mir i terapije. Kad još malo oporavim dušu i telo odgovoriću vam… Po prirodi sam borac i činim sve da to bude što pre - rekla je Simona za Telegraf JETSET.

Podsetimo, nereća se dogodila 17. jula, na imanju milijardera Čina Čua (53) iz Vijetnama, koje se nalazi u Vestčesteru, u Njujorku.

Simona Andrejić Simona Andrejić, Foto: Instagram/simonaandrejic

Ču je pozvao grupu mladih modela, kao i svoje prijatelje, da 17. jula posete njegov dom u Vestčesteru.

Ču, inače razvedeni biznismen koji ima dvoje dece, a trenutno se prema pisanju stranih medija zabavlja sa izvesnom Ruskinjom, Simoni je rekao da će se pobrinuti za sve što bude potrebno.

Međutim, nakon što je Simoni ponudi svega nekoliko hiljada dolara mesečno, koje bi joj davao tokom čitave godine dana, Simona je dobrovoljno napustila hotel i odlučila da ga tuži.

Snimak Simone tokom spašavanja sa zip lajna:

Video: Spustila se zip lajnom, a onda je nastao najčarobniji video ikada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA