≫ 

"Iš, sotono!": Vidić isterao modne demone, a onda je na red došao "fešn kontejner"

Ako mislite da ste sve videli, verujte nam, ne možete ni da zamislite šta vas sada čeka

  • 28

Pred vama je nova epizoda "456 sekundi sa Sašom Vidićem". Ovog puta, modni dizajner je obukao mantiju i uzeo kandilo. U novom segmentu emisije će vas dočekati i "Trash fashion", sa glavnom nagradom, zlatnim kontejnerom, koja je otišla u prave ruke.

Na skeneru su se u ovoj epizodi našli Marijana Mateus, Seka Aleksić, Severina, Jelena Rozga, Anabela Atijas, Luna Đogani i Marko Miljković, Mia Borisavljević, Teodora Džehverović i Maja Berović.

Pogledajte u videu na početku teksta šta je Saša sada smislio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    16. oktobar 2019 | 20:37

    Ne ocekujte da Luna ili Anabela obuku ikada ista sto ce se ovom svideti. To ne moze biti slucajnost. Njegovi komentari vezani za stajling zbog toga nemaju nikakvu vrednost jer on prica o stajlingu neke osobe na osnovu njegovog odnosa sa tom osobom. Inace nisam ni gledao ovaj snimak ali nema potrebe jer vec znam da je napljuvao Lunu i Anabelu uz njegov los pokusaj humora.

  • blablaa

    16. oktobar 2019 | 22:26

    On blati Teodoru jer cura nece da suradjuje sa njim!

  • Lena

    16. oktobar 2019 | 21:22

    Kakva tugica je ovaj covek postao. Zasto? A bio si tako cool? Nisi interesantan, ali bas, bas nisi ☹ Ok, skapirali smo da se kroz svaki ovaj clip pokusavas uvuci dalmatinama, a da ti clip sluzi da maliciozno ponizavas one koji su te sutnuli od sebe. U sustini, ponizavas sebe kao coveka, ali to ne vidis jer si zaslepljen sujetom. Sujeta buja iz tebe toliko da boli. Ali samo tebe zestoko boli. Steta sto cak ne umes to ni glumom da prikrijes. Ok, snimaj ti ovo, treba ti da zaradis za telefonski racun, kad vec "kreacije" niko ne kupuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA