≫ 

Ognjen Vranješ smuvao modnu blogerku Zorannah?

- Zorana i Ognjen su se upoznali još u vremenu kada se ona zabavljala s njegovim saigračem iz reprezentacije Danijelom Milićevićem - rekao je dobro obavešten izvor

  • 25
Zorannah, Ognjen Vranješ

Foto: Nikola Tomić, A. Nalbantjan

Ognjen Vranješ navodno je osvojio mladu srpsku blogerku Zoranu Jovanović, poznatiju kao Zorannah, piše "Kurir". Prema navodima ovog lista, fudbaler i blogerka su navodno nedavno započeli romansu, a da Vranješ sada možda ima i ozbiljne namere govori činjenica da je Zoranu ugostio u Atini gde trenutno boravi.

- Zorana i Ognjen su se upoznali još u vremenu kada se ona zabavljala s njegovim saigračem iz reprezentacije Danijelom Milićevićem. Međutim, odnedavno su počeli da se dopisuju putem Instagrama. Vremenom su se zbližili i Ognjen nije mogao da zamisli dan da se ne čuje s njom. Zato je pozvao da dođe u Atinu. Zorana se nije dvoumila, spakovala je stvari i došla s najboljom prijateljicom, čiji muž igra za reprezentaciju Bosne, koja je baš u Atini igrala protiv Grčke u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Kako Vranješ nije pozvan u reprezentaciju, bio je slobodan da ih izvodi i provodi vreme sa blogerkom - rekao je dobro obavešten izvor.

- Ognjen je Zoranu vodio po skupim restoranima i diskotekama u Atini. Pokazivao joj je sva atraktivna mesta, a koliko mu se svidela, govori i činjenica da je nije skrivao od tamošnjih prijatelja, te da mu uopšte ne predstavlja problem to što je ona bila u dugogodišnjoj vezi s njegovim saigračem iz reprezentacije. Predstavljao ju je kao svoju devojku, što je sve iznenadilo - završava priču izvor.

Kako se navodi, Zorana i Ognjen se odlično slažu, ali za sad se ni Ognjen ni Zorana nisu oglašavali da bilo šta potvrde ili demantuju.

Video: Skinuo se Ognjen Vranješ

(Telegraf.rs/izvor: "Kurir")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lea

    16. oktobar 2019 | 18:07

    Verovatno se namucio da je smuva.

  • Losmi

    16. oktobar 2019 | 16:36

    Kakav fudbaler,takva i modna blogerka...Sledeci je pomocni trener,jedino on siromah ostao....

  • joho

    16. oktobar 2019 | 19:17

    Sta ce se on oglasavati povodom toga on privlaci paznju ! Svi u BL znaju da on nije cist sa glavom i ko ga zna ! Njegov drug Deki je pricao koliko je dobio love za JK da je javno obruka !! Kakva god da je JK to niko ne radi na svjetu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA