≫ 

Potresne reči Osmana Karića o Stefanovoj vezi sa pokojnom Dijanom i danima nakon njene smrti

- Stefan je još uvek zaljubljen u Dijanu, voli je iskreno, to je bila ljubav kao iz bajke - rekao nam je Osman

  • 9

Osman Karić, otac Stefana Karića, u iskrenoj ispovesti za Telegraf JETSET otvoreno priča o svom nasledniku, i sa kndelom u grlu kaže da je njegov sin i dalje zaljubljen u svoju bivšu devojku, pokojnu misicu Dijanu Milojković.

Međutim, prvo je podelio svoje zadovoljstvo ponašanjem svog sina u Zadruzi 3.

- Za sada sam zadovoljan. Kulturan je i fin, kao i kod kuće. Nije me razočarao. Jedino me je malo razočaralo što prihvata tuđa mišljenja, da ne kažem sad kojih zadrugara, to ljudi vide dobro. Nadam se da će to da se popravi - počeo je priču Osaman.

Stefan Karić, Kuća, roditelji, Osman Osman Karić, Foto: A. Nalbantjan

- Mislim da mu se Iva sviđa. Sad, kako će biti, nemam pojma. On nije otišao tamo da traži ženu, kad je do sada nije našao, napolju, neće je ni tamo naći. Lično mislim da je to za rijaliti dobra priča i da te priče prolaze u rijalitiju, a šta bi bilo kasnije, da li bi ostali zajedno ili ne bi, to je na njima. Ne bih se mešao - kaže nam Stefanov otac.

Stefan Karić, Kuća, roditelji, Osman Osman Karić, Foto: A. Nalbantjan

- Pre nego što je otišao tamo, pošto se bavim tim rijalitijem i znam kako svako diše tamo, posebno sam mu skrenuo pažnju na Miljanu. Da slučajno ne ulazi u svađe sa njom, da tu gubi sigurno i da se na nenki način maksimalno udalji od nje. Međutim, kad sam prvo veče video onu igru, rekoh: "Sad si, Stefane, nadrljao, nema ti spasa". Ispalo je sve dobro... (smeh) - objašnjava Osman.

Nismo mogli da se ne dotaknemo i Stefanove veze sa pokojnom Dijanom, pošto je u vreme dok su bili zajedno konstantno boravila u pororičnoj kući Karića.

- On je Dijanu jako voleo, ja čak mislim da je i sada voli, negde, u podsvesti... Posle Dijane on je pokušao da nađe Dijanu kroz razne devojke. Uzalud... Ne može da nađe, sigurno - kaže Osman koji teška srca priča o njoj.

Dijana Milojković Stefan Karić Stefan i Dijana / Foto: Instagram/dijanaslife

- Jako teško je podneo njenu smrt. On je dečko koji je zatvoren, ne priča mnogo o tome. Recimo, u stanju je da uđe u sobu i da ga nema, po par dana ne izlazi. Čisto mu odnesemo gore, tad u to vreme, da jede. Nikada se nije otvarao... On je još uvek zaljubljen, voli je iskreno, to je bila ljubav kao iz bajke - zaključio je Osman.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bobs

    23. oktobar 2019 | 14:28

    Stefan je divan, nije ni jedna devojka tamo za njega. Dijana i on su dva andjela. Nazalost dijana je otisla u raju, i sada nas gleda, i ceka kad ce Stefan osvojiti prvo mesto. NAPRED STEFI.

  • Zemun

    23. oktobar 2019 | 14:09

    Mator čovek, a žvrlja se ko osnovac..

  • milvoki

    23. oktobar 2019 | 17:44

    Postujem svakoga al ovo da se zatvarao je teska glupost. Decko je 10 dana poslije smrti Dijane bio na moru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA