≫ 

Nova kletva postala hit na društvenim mrežama, a tiče se Kije i incidenta sa Slobom!

Kija je nakon incidenta u Slobinom stanu odvedena u psihijatrijsku ustanovu "Laza Lazarević"

Sloba Kija

Foto: Zoran Ilić/Nikola Tomić

Skandal koji se dogodio juče u zoru, 16. oktobra, kada je Kristina Kockar (30) u ranim jutarnjim časovima upala u stan Slobe Radanovića (29) i napala, rijaliti zvezda i pevačica okrenula je na šalu.

Ona je sve navode da je došlo do bilo kakvog sukoba i da je uopšte bila u njegovom stanu demantovala za našu redakciju. Međutim, Sloba je prvo sve te navode priznao ekskluzivno za naš portal, a nakon nepunih pola sata pod uticajem izvesnih osoba pokušao je sve da porekne.

Kija je nakon svega juče pokušala da sve ovo okrene na šalu i nasmeje svoje pratioce.Naime, od juče se društvenim mrežama kao brzinom svetlosti prošilrila nova kletva.

- Danas sam čula najjaču foru - "Najveća kletva je da ti Kija dođe u 5 ujutru na vrata" - napisala je Kija.

Kija kletva

Printskrin: Instagram/kijakockar

Podsetimo, Kija je nakon incidenta u Slobinom stanu odvedena u psihijatrijsku ustanovu "Laza Lazarević", a kada je posle pregleda ustanovljeno da nije za tu ustanovu, odvezli su je u policiju na trežnjenje.

VIDEO: EKSKLUZIVNI AUDIO SNIMAK! Sloba nakon što ga je Kija fizički napala: "Posvađali smo se, bila je policija"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    17. oktobar 2019 | 15:17

    Državni tužilac da pokrene postupak za nasilje u porodici sa pokušajem ubistva bivšeg supruga, zakon je ovde na ozbiljnom testu da nema izuzetaka u primeni. To nas građane jedino interesuje. Nema izuzetaka ni povlastica ni za koga, još manje za psihički neuravnoteženu osobu sklonu alkoholizmu. Danas Slobodan sutra ko zna ko. A njeno ismevanje kroz taj story nasilju umesto da prihvati odgovornost i bar jednom ne laze govori dosta o njoj. Neka joj je Bog u pomoć

  • Doca

    17. oktobar 2019 | 13:47

    Pevace Kija u Lazi "Paparapa pa..." kao Nikola Simic kad visi okacen za plafon.

  • Iskrena

    17. oktobar 2019 | 16:32

    Da li se ova mlada dama trezni? Pojeo je alkohol. Kad se setim kako je izgledala pre godinu dana, prava lepotica a sad uvenula, ne vodi racuna o izgledu, ponasanje tek... Nije ni cudo sto je ovako zavrsila. Prodje joj zivot jureci Slobu. A on blista, boli ga cose.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA