≫ 

Coby razvalio novim hitom za "Dosije", Mašan Lekić za početak 12. sezone spremio spektakl od emisije

- On je član Pink Pantera, razmatrali su kako da opljačkaju zlataru i došli su na ideju da bi najbolje bilo da priđu gliserom, izađu, opljačkaju, i pobegnu gliserom. Dalje gledajte - rekao nam je Mašan o prvoj epizodi nove sezone

  • 1
Masan Lekic, Cobi, Pljacka Foto: Nikola Tomić

Večeras, 17. oktobra u 22 sata, na Prvoj televiziji konačno počinje 12. sezona već svima omiljene dokumentarne emisije "Dosije".

Novinar i autor "Dosijea" Mašan Lekić večeras će otvoriti policijske dosijee članova najpoznatije pljačkaške grupe na svetu "Pink Panteri".

- Pripremamo novu sezonu "Dosijea", emisija "Na mestu zločina" kreće polovinom septembra, a "Dosije" se uveliko snima. Biće svega i svačega, ali imamo eskluzivan intervju koji je snimljen u crnogorskom zatvoru "Spuž", sa čovekom koji je opljačkao zlataru u San Tropeu. Svi koji su bili tamo znaju koliko je teško izaći, pogotovo u avgustu, kad su gužve. On je član Pink Pantera, razmatrali su kako da opljačkaju zlataru i došli su na ideju da bi najbolje bilo da priđu gliserom, izađu, opljačkaju, i pobegnu gliserom. Dalje gledajte - otkrio je Mašan o novoj sezoni u ekskluzivnom interviju koji je dao za Telegraf JETSET.

Mašan Lekić, Zlatibor, Intervju Mašan Lekić, Foto: Nikola Tomić

Coby je opet radio traku, pesma "Moja braća" biće pesma koja prati uvodnu špicu za novu sezonu "Dosije" emisije.

Mašan ne menja dobro uigranu ekipu, te tako i za ovu sezonu muziku za serijal potpisuje poznati producent, reper i tekstopisac Slobodan Veljković Cobi (34).

Cobi i Mašan započeli su saranju 4 godine, kada je Cobi u saradnji sa grupom THCF uradio pesmu "Ideš za Kanadu". Pesma je baš rađena za potrebe 11 serijala "Dosije" koji se u toj sezoni bavio pričom o najvećem narko kartelu na Balkanu zvani "Zemunski klan".

"Ideš za Kanadu" bila je šifrovana poruka klana, kada bi nekog slali u smrt, ustavri slali su ga u Kanadu.Dve godine kasnije Cobi je opet radio traku "Krvavi Balkan" takođe za potrebe "Dosije" emisije. I jedna i druga pesma imaju višemilionske preglede na Jutjub platformi.

Mašan ističe da je na ideju za "Dosije" došao pre svega da bi u današnjem vremenu kada mnogi veličaju kriminal, omladini i klincima pokazao da to nije tako ispravan i lep put.

O životu, detinjstvu, početku karijere pogledajte u ekskluzivnom intervjuu koji je Mašan dao za naš portal.

Mašan Lekić ekksluzivno: Šta se desilo u noći koju je proveo sa Šiptarom i Kumom, kako ga je Ceca odbila i zašto čeka Legiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA