≫ 

Ekskluzivna ispovest Halida Muslimovića nakon priče da je pretukao ljubavnicu i uzeo joj 400.000$

- Tu nije u pitanju novac, već nešto sasvim drugo - kaže nam pevač

  • 17
Halid Muslimović i Sara Reno

Printskrin:Youtube

Popularni pevač Halid Muslimović (58) našao se u centru skandala kada ga je izvesna Sonja Bašić poreklom iz Bosne i Hercegovine, a sa prebivalištem u Australiji optužila za navodnu novčanu prevaru u iznosu od 400.000 dolara.

Kada su se sreli, kako tvrdi Sonja, pevač ju je izbacio iz automobila, a potom pretukao.

Halid se, nakon svih skandaloznih tvrdnji Sonje Bašić, oglasio za Telegraf JETSET rekavši da je Sonju upoznao davno, dok je kao njegov fan dolazila na njegove koncerte.

- Ja je znam 20 godina. Znam je sa koncerata, ona je moj fan. Imam fotografiju koju je meni ona jednom poslala, kada smo se upoznali - kaže Muslimović koji nam je pomenutu fotografiju dao na uvid.

- Ne mogu puno da pričam zato što je u toku sud i neke stvari moram zadržati dok se to ne završi. Sada mogu da kažem da je to laž, manipulacija, ucena, na kraju krajeva treba da se uporede, u poslednjih godinu dana, tekstovi i njene izjave, sve će vam se reći. Ništa se ne poklapa! - objašnjava Halid.

Halid Muslimović i Sara Reno

Halid Muslimović, Printskrin:Youtube

Pevač negira da mu je Sonja poslala 400.000 dolara, ali ne krije da su poslovno sarađivali jedan period.

- Znate li vi koliko je to novca? To je hrpa novca, to je blefiranje iz nekih njoj poznatih razloga, dole u Australiji, pa se vadi na to. To je laž i manipulacija! Jeste da nije baš lepo, ali šta ću - objašnjava pevač.

- Mi smo pravili neki biznis, ona je meni radila neke koncerte, ja sam odrađivao... Ona meni nekada pošalje moj novac... uglavnom smo pravili balans. Međutim, tu nije u pitanju novac, već nešto sasvim drugo. Ima tu malo i ucene i svega - priča Halid.

Podsetimo, Sonja je u svojoj ispovesti otkrila da je došla u Bosnu da se suoči sa pevačem, a da ju on tada navodno izbacio iz kola i pretukao.

Zvezde Granda, Grand specijal, Halid Muslimović

Halid Muslimović, Foto: Telegraf

- Ona prvo nije došla da se suoči sa mnom. Ona je žena koja je pokušala neki biznis u Bosni, tada je bila pijana, popila je litar i po čivasa, postoje svedoci. Žena je bila agresivna i pijana, tako da ja sa tim ništa nemam. Bio sam dobronameran da joj pomognem u njenom biznisu, da je tu noć odvezem tamo gde je stanovala. Ali, ona je tražila više, što se nije uklapalo ni u moju etiku, ni u moj život - objašnjava pevač za Telegraf JETSET.

- Ona da je pametna ne bi istrčavala, ona sam sebi pravi problem sada sa Australijiom. Ona spominje velike pare, moraće da odgovara u Australiji, jer ako ga je dala - kako ga je dala? Odakle joj i da li je platila porez? Ona samu sebe svojim tračem uvaljuje - zaključio je Halid.

VIDEO: Ekskluzivna ispovest Mirjane Antonović, žene sa kojom Miroslav Ilić ima vanbračnog sina

(D. Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VX

    21. oktobar 2019 | 11:33

    Ja verujem ovoj ženi jer svi ti stariji pevači ne zarađuju kao pre a deca odrasla i puna zahteva.

  • Hd

    21. oktobar 2019 | 12:42

    Zato si ti hotel napravio na Banjaluckom putu mukice. 👍😂

  • Džoni

    21. oktobar 2019 | 15:37

    Gospođa htela da bude menadžer i propala na turneji po Australiji! Usput spavala sa Halidom! Sve ima svoju cenu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA