≫ 

Oprečne izjave Kije i Slobe: Evo šta su nakon skandala u njegovom stanu rekli policiji

Činjenica je da nijedno od njih nije reklo ni približno istinitu priču

Kristina Kija Kockar, Slobodan Sloba Radanovic Foto: A. Nalbantjan

Kristina Kija Kockar (30) i Slobodan Radanović (29) sukobili su se u njegovom stanu, u zoru 16. oktobra.

Policiji su, nakon skandala, dali potpuno različite izjave.

- Bio sam sam sam u stanu kada mi je na vrata pozvonila Kija. Dok smo pričali u jednom trenutku me je pitala da li je volim. Rekao sam da prema njoj ne gajim emocije kao prema ženi. Očigledno da ju je to pogodilo i uzela je nož koji je bio na stolu. Odmah sam je uhvatio sa obe ruke i tada joj je nož ispao. Ne plašim je se... Taj nož je bio tup - isprišao je Sloba inspektorima.

Kristina Kija Kockar Kristina Kija Kockar na promociji knjige, nekoliko sati pre incidenta, Foto: Zoran Ilić Kiza

Međutim, Kija je ispričala da su ona i Sloba bili zajedno na promociji knjige, nakon čega su se - po ranijem dogovoru - zajedno uputili u njegov stan na Novom Beogradu.

S tim u vezi, postavlja se pitanje ko laže - ako je Kija nasrnula na Slobu nakon što je ušla u stan i to već kada je on bio unutra, opet nije jasno zašto onda u policiji tvrdi da su se zajedno posle promocije uputili u njegov stan, pište Blic.

Jedino što je potpuno jasno jeste činjenica da nijedno od njih nije reklo ni približno istinitu priču.

Sloba Radanović Sloba Radanović, Foto: Nikola Tomić

Ipak, Sloba je juče ujutru, nekoliko sati nakon incidenta, našoj ekipi ekskluzivno potvrdio da jeste došlo do svađe i da policija jeste bila na licu mesta. Nakon što smo pustili audio snimak razgovora sa njim, on je nepunih pola sata kasnije izašao i rekao kako policija nije dolazila.

Video: EKSKLUZIVNI AUDIO! Sloba nakon što ga je Kija fizički napala: Posvađali smo se, bila je policija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    17. oktobar 2019 | 21:57

    Njega pritisnuti da isprica sta je prethodilo ovom okrsaju,zasto su se vidjali i culi,krili to od javnosti,ako su razvedeni.Ko je koga proganjao?I njegove i njene izjave govore da su jos u emotivnoj vezi,on ne zeli da prekine kontakt,salje cvece..i sada joj on kaze da je ne voli?Msm,ima pravo,ali ne sme zbog toga da nastrada.Oboje lazu,a on i dalje pokvareno i manipulatorski.Neka se Kija osili i neka kaze sve o Slobodanu policiji,o drustvu i svemu ostalom.Prazna je prica da je ovo dobar decko...nazalost.Bg je mali ,sve se zna.On je mnogo opasniji.Verujte mi na rec

  • Tara

    17. oktobar 2019 | 21:51

    Sta je nelogicno, nisu zajedno dosli do stana, Slobo otisao sa Alo zurke a ona iz neke kafane gde je svirao Frano Lasic. Jedino nelogicno je ko je lujku pustio sa psihijatrije nakon sto ju je policija uputila tamo, i nakon cije intervencije. Ta zena tretira Slobu kao da je njena stvar koju moze vratiti kad pozeli, i prekinula svaki kontakt sa njim i pljuje ga gde stigne, a onda ga odjednom sanja.

  • Vedran

    17. oktobar 2019 | 21:19

    Pokusala zena da ubije sebe i bivseg muza a neko pise kako joj je lepa kosa. Ljudi osvestite se vec jednom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA