≫ 

"Ti si samo plen lak..." Sloba se posle skandala oglasio žestokom porukom i još žešćim mišićima

Sloba i Kija su se, prema njegovim prvim tvrdnjama, potukli u rano jutro 16. oktobra

  • 20
Sloba Radanović

Foto: Nikola Tomić

Slobodan Radanović i njegova bivša žena Kristina Kija Kockar dali su različite izjave policiji oko incidenta o kojem svi bruje poslednjih dana, a koji se dogodio 16. oktobra u pet ujutro na Novom Beogradu, kada je Kija upala u Slobin stan.

U pitanju je incident do koojeg je došlo posle žurke kojoj su oboje prisustvovali, a nakon koje se Kija uputila u Slobin stan i došlo je do burne svađe zbog koje je navodno reagovala policija.

Iako su njihove izjave u policiji različite, Sloba je nekoliko sati nakon incidenta ekipi našeg portala ekskluzivno potvrdio da je došlo do svađe i da je policija reagovala, a samo pola sata kasnije otvorio je ulazna vrata stana kako bi dao izjavu, i tvrdio kako policija nije dolazila.

I dok je incident u jeku, Kija nastavlja sa svojim životom i sa majkom šeta Beogradom, a Sloba ne izlazi iz teretane i uporno jača svoje mišiće, koje je ovaj put pokazao bez majice - u spuštenom šortsu.

Slobodan Radanović, Sloba Radanović

Slobodan Radanović/Foto: Instagram/slobaradanovic

- Trening je žega, stalna borba za dah, ali van njega ti si samo plen lak - stoji ispisano uz sliku koju je objavio na Instagramovom storiju.

Video: Slobo, zašto lažeš? Pevač priznao da je bilo problema sa Kijom, a onda porekao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    18. oktobar 2019 | 10:09

    Divim mu se sta trpi i prezivljava. Psihicko maltetiranje je najgori oblik maltretiranja. Ovo sto Kija njemu radi vec godinama je strasno. Kad imas posla sa psiho osobom nemocan si a u nasoj zemlji psiho moze da radi sta hoce. Da je fizicki spreci ispao bi on nasilnik a kako da se zastiti od psiho osobe. On je znao sa kim je ziveo i sad su mi jasni njegovi postupci u zadruzi i sto je prelazio preko nekih stvari i povladjivao. U zadruzi je u 2 navrata pokusala sebe da isece na nacionalnoj televiziji al to je tad predstavljano kao reakcija jadne prevarene zene. Pa u kom svetu pokusaj ubistva ili samoubistva se pravda time dal je neko prevaren il ne? Nazalost zivimo u takvoj zemlji gde je psiho osobi dozvoljeno da radi sta hoce i da maltretira koga hoce i dokle hoce. Reaguju tek kad bude kasno i onda kao iznenadjeni su sta se desilo. Kako mogu da budu iznenadjeni kad na nacionalnoj televiziji je dva puta pokusala da se povredi, kad je na nacionalnoj televiziji sama rekla da ima potvrdu od psihijatra da je neuracunjljiva i tu potvrdu nazvala license to kill. Kad je Anabela rekla u razgovoru da se paze Kije jer je neuracunjljiva svi su napali Anabelu zbog toga a zena rekla istinu. Sad mi je jasno i njegovo ponasanje prema Luni od kad su izasli i sve. Samo mi zao sta decko trpi godinama i do kad ce to trpeti.

  • D

    18. oktobar 2019 | 08:35

    Car.

  • Bela

    18. oktobar 2019 | 12:33

    Kija je pokusala da se ubije i ubije Slobu zbog nove devojke. Nije mi jasno kakve veze imaju sa ovom pricom Luna, Anabela...Koliko znam Luna je u srecnoj vezi sa svojim deckom a Anabela...Kakve tek veze ona ima?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA