≫ 

"Razumite, ne mogu da vas pustim, umro je": Potresna objava Ninove ćerke na godišnjicu njegove smrti

12 godina se navršava danas, 18. oktobra, od Ninove smrti

  • 6
Nino i Sandra

Sandra i Nino, Foto: Privatna arhiva

Na današnji dan pre 12 godina preminuo je legendarni pevač Amir Nino Rešić.

Njegova ćerka Sandra Rešić (31) se na dirljiv način prisetila svog pokojnog oca i dana kada su joj u bolnici saopštili da on više nije živ. Pevačica je kako je navela u opisu prvi put podelila njihovu zajedničku fotografiju, jer se plašila negativnih i ružnih komentara.

- Poziv. Idem prema bolnici. Pet prijatelja iza mene. Ćute. Ćutim ja. Ne dozvoljavaju da te vidim. Čujem doktorku "Razumite, ne mogu da vas pustim. Umro je". I sada, posle 12 godina, ne znam gde sam otišla nakon. Rekli su mi: "Idi kući". Ne sećam se. Do sada nisam postavljala naše slike. Nisam želela patetiku. Ružne komentare... Sada me ne zanima - počela je Sandra.

- Zaslužan si velikim delom za moje postojanje, tada i sada. Iako misle da je lako, lavovski se borim da dokažem, da nisam samo Prezime. Legendarnost ne mogu da dostignem. Ali sam ponosna kada zapevam tvoju pesmu. A onda više ne pevam ja.... Već hor ljudi ispred mene. Verujem da si tada srećan. Negde gore - nikad emotivnije napisala je Ninova ćerka.

Nino i Sandra Rešić

Nino i Sandra Rešić, Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Nino je na današnji dan preminuo, u 43. godini usled perforacije pankreasa, uzrokovana dugogodišnjem prekomernom konzumiranju alkohola.

- Nino nije hteo da ide kod doktora iako je imao jake bolove i česte napade. Oko 22h mu je već bilo jako loše i ja sam rekao "Nino, idemo kod doktora i neću više da te slušam, ovog momenta ideš sa nama da te pregledaju". Nino je jedva hodao, uz našu pomoć je došao do auta i tada smo ga odvezli u bolnicu u Bjeljinu, tamo su nam rekli da ga odmah odvezemo do hirurgije.

Nino i Sandra

Nino i Sandra, Foto: Privatna arhiva

- On više nije mogao da hoda te smo stavili u invalidska kolica i brzo odvezli na odjeljenje. Tamo nas je sačekao doktor i pitao da li je pacijent alkoholičar. Nisam znao šta da mu odgovorim osim da nije pio zadnjih sedam dana ništa. Odvezli su ga u salu a mi smo ostali da čekamo, prošlo je i ponoć ali mi nismo imali nikakvih vesti, nismo ni slutili da će se desiti ono najgore. U tom trenutku se pojavio doktor i rekao nam ono što nismo hteli da čujemo "Izgubili smo ga, pokušali smo reanimaciju ali nije reagovao", i dalje je bila tišina, ja nisam mogao da verujem da čujem tako nešto - prisetio se Nermin Ademović, koji je inače bio Ninov menadžer i veliki prijatelj.

Nino je ostavio dubok i neizbrisiv trag na muzičkoj sceni i prostorima bivše Jugoslavije. Iza njega ostali su hitovi kao što su: "Udahni duboko", "Donesi divlje mirise", "Divlja devojko"...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • q

    18. oktobar 2019 | 13:52

    Jesi obišla grob svoga pokojnog oca?

  • X

    18. oktobar 2019 | 17:29

    Nino je mnogo lepo pevao,a ti nemas pojma,bez obzira sto si mu cerka,a i nije se tako becio kao ti!!!

  • MK

    18. oktobar 2019 | 20:51

    Nino jedan i neponovljiv, svi smo ga voleli. Šteta što je umro tako mlad. Nismo ga zaboravili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA