≫ 

Milan Popović se oglasio nakon Severinine priče da su učiteljice maltretirale njihovog sina

- Kao i nekoliko puta dosad, u iščekivanju bitne presude sa Severinine strane je bilo ovakvih javnih istupa u kojima ona proziva institucije te time vrši pritisak u nadi da će to na neki način pomoći konačnoj presudi u postupku - smatra Popović

  • 4
Severina, Milan Popovic Printskrin: RTL/Youtube/Dražen Stopić, Youtube/Jutarnji list

Milan Popović oglasio se nakon tvrdnji Severine Kojić (47), da su učiteljice Marina i Petra maltretirale njihovog sina Aleksandra (7) i da nisu htele da ga puste da izađe iz učionice.

- Igor Kojić je isprovocirao taj incident svojim nasilnim i neprimerenim ponašanjem, zbog čega je škola zvala policiju - počeo je Milan Popović.

Mogu vam reći da sam se čuo s detetom u tom trenutku i tu nema reči o bilo kakvom zlostavljanju. Incident je isprovociran da se napravi senzacija. Isprovociran je iz dva razloga - prvi je da se napravi senzacija kako bi se pažnja javnosti usmerila na Severinu zbog promocije njene nove turneje, a drugi je taj što smo trenutno u očekivanju veoma bitne presude u jednom od postupaka koje vodimo. Kao i nekoliko puta dosad, u iščekivanju bitne presude sa Severinine strane je bilo ovakvih javnih istupa u kojima ona proziva institucije te time vrši pritisak u nadi da će to na neki način pomoći konačnoj presudi u postupku - smatra Popović, koji je za Jutarnji dodao i da je u pitanju pokušaj zastrašivanja.

Milan Popović, srpski kralj bakra Milan Popović, Foto: Privatna arhiva

Ono što potpuno zbunjuje i, ako je istina, demantuje Severinu i njenu priču, jeste navod da je Severina navodno oko 16.40 časova došla u školu kako bi preuzela torbu koju je Aleksandar zaboravio. Pre toga je rekla kako zbog povrede nije mogla da dođe i preuzme dete.

Podsetimo, Severina je na pres konferenciji rekla kako njeno dete nisu hteli da puste da izađe iz učinice, te da učiteljice nisu dozvolile da ga Igor Kojić preuzme i odvede kući.

- U petak 11. oktobra u Osnovnoj školi Matija Gubec, gde moj sin pohađa drugi razred međunarodnog programa, dogodio se incident kad mojem suprugu koji uredno sa mnom preuzima dete nakon nastave iz škole nisu dali moje dete. Učiteljice škole zaključale su ga u školu, navlačile te telesno i psihički povredile, i tako su ga držale puna dva sata - počela je Severina na konferenciji.

- Niko me danas nije nazvao iz te škole, a dete mi ne želi ići u školu zbog trauma. Ne smem biti ni bolesna, iako sam im poslala izvinjenje jer sam se malo povredila tokom plesnih proba. Vukle su ga za ruku, ramena i stomak, te su mu pretile da ako ustane sa stolice i krene prema Igoru - da će dobiti batine. Čak su ga i sopstvenim telom sprečavale da izađe iz razreda - tvrdila je Severina na konferenciji održanoj juče, 17. oktobra.

Severina Severina na konferenciji, Printskrin: Youtube/Jutarnji list

Otkrila je i kako se njen bivši partner Milan Popović s upravnicom škole dogovorio da niko osim nje ne može preuzimati njihovo dete iz škole, iako tvrdi kako je njenom suprugu Igoru Kojiću sudski dozvoljeno da dolazi po dete. Za upravnicu je napomenula kako se taj dan nije pojavila u školi, te kako navodno ima brojne tužbe majki ostale dece iz pomenute škole.

Navodno je Popović platio kampanju gradonačelniku Milanu Bandiću, a škola koju pohađa Aleksandar pod gradskom je upravom.

- Ovo sam s vama podelila kao majka i zaposlena žena koja ima iste probleme kao svi ostali ljudi u ovoj zemlji kojoj otac njenog deteta uz pomoć dela uređenja na sve moguće i vrlo sumnjive načine pokušava uzeti dete, onemogućiti mi rad, odnosno normalno obavljanje svog posla. Ja ako s vama sada ostanem ovde do 15 sati, po moje dete ne sme doći niko u školu i kao što sam već rekla, ne smem biti bolesna i tako... - ispričala je.

Zagrebačka policija se oglasila ovim povodom, potvrdivši da jeste došlo do intervencije.

"Po pozivu člana porodice u petak 11. oktobra 2019. godine zatražena je intervencija policije temeljem koje su policijski službenici Policijske uprave zagrebačke izašli na mesto događaja kako bi utvrdili okolnosti zbog kojih je intervencija zatražena. Kriminalističko istraživanje je u toku", stoji u saopštenju policije.

VIDEO: Severina želi još jedno dete

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA