≫ 

Trubom kroz Srbiju: Dejan Petrović sprema neviđeni spektakl u Beogradu

U muzičkom putovanju će mu prvi put biti saputnici legendarni izvođači iz različitih krajeva naše zemlje poput Snežane Đurišić, Merime Njegomir, Nacionalnog ansambla "Kolo", Radiše Uroševića, Čede Markovića i drugih velikana narodne pesme

  • 1
Dejan Petrović

Foto: Live Production

Tokom uspešne karijere Dejan Petrović (34) je mnogo puta pomerao granice muzike kada je truba u pitanju, a sada je nakon što je proslavio ovaj instrument širom sveta odlučio da se vrati korenima, ali na sebi svojstven, originalan način, što će publika moći da vidi na koncertu 19. novembra u Centru "Sava".

Vlasnik titule Prva truba Sveta odlučio je da našoj tradicionalnoj ali i staroj komponovanoj muzici udahne novu energiju, pa će svi moći da uživaju u njegovom jedinstvenom spektaklu, gde će prisutne tokom večeri narodne muzike povesti na put trubom kroz Srbiju.

Iako je ovo koncert "Dejan Petrović Big Benda" u tom muzičkom putovanju će mu prvi put biti saputnici legendarni izvođači iz različitih krajeva naše zemlje poput Snežane Đurišić, Merime Njegomir, Nacionalnog ansambla "Kolo", Radiše Uroševića, Čede Markovića i drugih velikana narodne pesme.

Svi oni će zajedničkim snagama publici prirediti neponovljiv muzički ugođaj i veče za pamćenje koje će otvoriti novo poglavlje na domaćoj muzičkoj sceni.

Video: Koncert Dejana Petrovića u Mostaru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sremac

    18. oktobar 2019 | 13:58

    ja bih njwga poslao na evroviziju pa neka budemo zadnji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA