≫ 

Ivanu Milinkoviću zabranjeno da peva pesme grupe "Legende"

Zabrana je dostavljena dana 25.07.2019.

  • 29
Emisija kod Lee Kiš

Foto: ATA Images

Zoran Dašić (63) zabranio je Ivanu Milinkoviću (57) da izvodi pesme grupe "Legende" čiji je on autor. 

Ovim povodom Ivan i njegov PR tim poslali su nam zvanično saopštenje, šokirani ovom odlukom.

"Pošto je obaveštenjem uz upozorenje stiglo preporučeno pismo Ivanu Milinkoviću, dana 25. jula 2019. godine, kojim mu se zabranjuje da peva bilo u komercijalne ili nekomercijalne svrhe bilo koju pesmu grupe "Legende" koja je autorsko delo Zorana Dašića,  obaveštavamo vas da na bilo kom budućem nastupu Ivana Milinkovića ne očekujete da će izvoditi niti jednu pesmu koju potpisuje Zoran Dašić. Ivan ni jednu od pesama pomenutog autora ne izvodi od gore navedenog datuma zabrane.

Pošto po zakonu ima pravo kao vokalni solista - izvođač svih tih pesama, da stavi zvaničnu zabranu na reprodukovanje istih u medijima, na društvenim mrežama, kao i Jutjubu, Ivan to neće učiniti, jer ne želi da uskrati publici koja je pratila njega i grupu, da sve te pesme koje žele i dalje slušaju! Uz veliko uvažavanje i poštovanje svih vas koji pratite Ivanov rad, bili smo dužni da vas obavestimo i ujedno da vam zahvalimo na razumevanju", navodi se u saopštenju javnosti.

Ivan Milinković

Ivan Milinković, Foto: Marko Jovanović

Podsetimo, Ivan je 30 godina bio deo "Legendi", a 2. juna javnost je saznala da je odlučio da započne samostalnu karijeru.

- Vreme je da se pokažem kao solista, da raskoš muzičkih potencijala darujem ljubiteljima muzike i onima koji vole moj način interpretacije. Solo karijeru dugujem publici, najbližima i sebi. Sve ono što nisam mogao kao član grupe, želim u novom ruhu, da 'uselim' u srca publike - istakao je Ivan u saopštenju.

Želja mi je da u solo karijeri ostvarim sve ono što nisam mogao kao član grupe, prezentujući publici različite muzičke stilove, bojeći muziku nekim drugim notama, a publika će dati posljednju riječ o tome - poručio je tada Ivan.

VIDEO: Melem za dušu: Ivan Milinković razvalio Zajdi, zajdi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Virtuelna

    18. oktobar 2019 | 16:44

    Kako bi bilo zabraniti grupi Legende izvođenje numera koje je otpjevao Ivan Milinković, puštanje na radiju... 😩 Legende su Ivan Milinković. Njegov glas je oplemenio te pjesme.

  • Ja

    18. oktobar 2019 | 18:54

    Mislim da Ivanu ovo nije trebalo. Mogao je tu i tamo da snimi neku pesmu za svoju dušu ali on je bio duša Legendi. Obe strane su gubitnici a mi ostasmo razočarani!

  • DANICA

    18. oktobar 2019 | 16:40

    Kako te Daso nije sramota?Pisao ih jesi ali ste ubirali plodove zahvaljujuci Ivanovom glasu.Zar je moguce da si toliko nisko pao.Ivanov glas je bio taj koji je udahnuo zivot tvom teksu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA