≫ 

"Za pola sata sam zarađivala 4.000 evra": Nives Celzijus o vremenu kad je ceo svet pisao o njoj

Dostigla je vrtoglavu slavu kao žena Dina Prpića, bila je na brojnim naslovnicama i prozvali su je najzgodnijom devojkom Evropskog prvenstva pored Irine, Šakire...

  • 10

Nives Celzijus (37) danas provocira na društvenim mrežama i u novim spotovima, a nekada je bila najseksi dama Bundeslige, najzgodnija devojka Evropskog prvenstva, brineta zbog koje su navijači Panatinaikosa navijali za AEK, kolumnistkinja uglednog nemačkog dnevnog lista, i još mnogo više.

U to vreme bilo je nemoguće da ne otvorite bilo koju stranicu interneta, a da ne iskače Nives. I tako od SAD-a do Japana. Sa fudbalerom Dinom Prpićem bila je u braku od 2005. do 2014. godine. Iako su razvedeni, i danas su u dobrim odnosima, komšije iz iste ulice i uvek tu jedno za drugo.

- Udala sam se u Las Vegasu. Nikad nisam bila tip koji se vidi u klasičnom braku. Kad me Dino zaprosio, ja sam zamišljala intimnu zabavu za naše prijatelje, bez starijih članova porodice. Naravno, njima to nije bilo baš preterano drago, pa smo odabrali Vegas kao kompromis. Otišli smo tamo sami, ja sam ponela samo svoju venčanicu, inače haljinu leopard uzorka, a sve ostalo smo odlučili srediti na licu mesta. Čak smo i Elvisa uzeli za svedoka. Da bude luđe, do braka zamalo nije došlo. Dino je kupio pogrešne cipele, neke smeđe, koje mu nisu išle uz odelo, pa se nije hteo venčati da izgleda kao "seljačina". Na kraju sam ga nagovorila da se oženi u japankama - ispričala je kroz smeh Nives za 24sata.hr.

Nives Celzijus

Nives Celzijus/Foto: Instagram/nivescelsius

Nakon venčanja Dino je dobio transfer u Nemačku za tadašnji prvi tim Karlsruhe, a čim su stigli tamo postali su zvezde.

- Odmah je krenula pomama za nama. Šetali smo ulicom i videli bismo sebe na naslovnicama. Pre mene titulu najzgodnije dame Bundeslige nosila je Silvia van der Vaart, supruga fudbalera Rafaela. Kad su je upitali koga vidi kao svoju naslednicu, odabrala je mene. Ubrzo su mi i zvanično dali titulu najseksi wagsice Bundeslige. Silviji sam se divila, gledala sam je na televiziji, a ona je mene hvalila. Ludo - ispričala je Nives, koja je ubrzo dobila i ponudu nemačkog Bilda.

- Ponudili su mi da budem kolumnistkinja, videli su da će to biti dobro i za njih i za mene, i bilo je. Moje kolumne bile su jedne od najčitanijih uopšteno na celom portalu. Za karticu teksta nedeljno bila sam odlično plaćena - otvoreno je rekla Nives, koju su navijači KSC-a jednostavno obožavali.

Nives Celzijus

Nives Celzijus/Foto: Instagram/nivescelsius

- Jednom nedeljno u klub su dolazila pisma za igrače, a ja sam dobijala više pisama od Dina. Jedno stotinu nedeljno. Tražili su da im pošaljem autogram. Jednom nedeljno po nekoliko sati potpisivala bih autograme - objasnila je Nives i istakla da se tada odlično zarađivalo.

- Nikad nisam tamo bila, kako bi se reklo, A lista selebritija, ali svejedno bih za pola sata pojavljivanja na nekom eventu zaradila 3.000-4.000 evra - otkrila je Nives, koja je imala i ponudu za rijaliti za koju je ona bila, ali Dino nije jer ne voli zadiranje u privatnost.

Nives Celzijus

Nives Celzijus/Foto: Promo

Ubrzo je usledila nova selidba. Dino je potpisao za AEK iz Atine i preselili su se tamo.

- Skroz drugačiji svet od Nemačke, puno su nam bliži po temperamentu. Doduše, trebalo im je vremena da me shvate... A kad jesu, mogu samo reći da ljubav Grka prema meni traje i danas - ispričala je Nives koja je, kako kaže, uspela da preobrati i nekoliko navijača. Za Prpića je tada usledio niz transfera, ali se nigde nije duže zadržao. Tada su počeli i prvi problemi u braku.

- Njemu je smetala ta pažnja. Želeo je da budem samo domaćica, a ja sam želela da radim - rekla je Nives.

Nives Celzijus

Nives Celzijus/Foto: Instagram/nivescelsius

- Zanimljivo je bilo prvih mesec dana, istražuješ šta sve ima, u zemlji, u restoranima, isprobavaš njihovu kuhinju... A u nekom trenutku shvatiš da ne možeš nigde na čašu vina - otkrila je Nives koja je danas uspešna spisateljka, pevačica i glumica. Pola sveta pisalo je o njoj tada i krasila je brojne naslovnice.

- To je bilo ludo u početku. Ja objavim neku sprdnju, kažem da mi ne treba make-up jer imam bujno poprsje, i pola sata kasnije, eto me na "Sanu". U Velikoj Britaniji su me čitaoci odabrali i kao najzgodniju devojku prvenstva pored Irine, Šakire... Ludo! - prisetila se Nives.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA