≫ 

Milica žestoko prozvala Radu: Ona može da spava u kolima, ja u svom stanu od 300.000 evra!

- Svako bira gde će zaspati - poručuje Milica

  • 28
Milica Pavlović, Rada Manojlović

Foto: ATA Images, A. Nalbantjan

Milica Pavlović (28) nedavno je pazarila stan na Novom Beogradu, a za isti je dala 270.000 evra. Kada se na to doda opremanje cifra ukupno iznosi 300.000 evra.

Međutim, Milica još nema kola, za razliku od Rade Manojlović (34) koja vozi džip od 50.000 evra, ali kaže da je to i ne zanima.

- Rada može da spava u kolima, a ja ću u svom stanu. Svako bira gde će zaspati. Evo, ja nemam automobil, ali zato imam krov nad glavom - potkačila je Milica koleginicu.

- Napokon sam se uselila u stan. Sada mogu da kažem da su mi se trud i rad konačno isplatili. Sav novac koji sam zaradila od trećeg albuma uložila sam u ovu nekretninu. Prvi koji su mi kročili u stan bili su baka i deka. Nazdravili smo domaćom rakijom meni za useljenje. Njihovi izrazi lica kada su videli kako sam se lepo skućila vrede više od celog tog stana - dodala je.

Milica Pavlović

Milica Pavlović, Foto: ATA Images

Miličin komšija je teniser Filip Krajinović, koji ju je startovao tokom jednog nastupa, ali na pitanje da li joj je pomogao oko useljenja "lopticu" je prebacila na njega.

- Zaista nisam srela Filipa. Da li mi je on pomogao oko selidbe? To njega pitajte - rekla je Pavlovićeva za Informer.

Podsetimo, tiha netrpeljivost između Milice i Rade traje godinama, a poslednji "okršaj" desio se kada je Rada bila deo žirija na Zadrugoviziji, u okviru Zadruge 2.

Naime, Sanja Stanković izvodila je pesmu "Baja Papaja", a Rada joj je nakon nastupa rekla:

- Nisam primetila razliku između originala i tebe - rekla je Rada, ali je kasnije pokušala da pojasni šta se dogodilo.

- Problem je što sam ja tada bila dole. Stavljali su mi ozvučenje, bubice i tako dalje i ono što sam ja čula... Ajde sad da se ne lažemo, u pesmi "Baja Papaja" zaista nema pevanja! Nema puno pevanja i nekih zahtevnih melodijskih linija da to ne bi Sanja mogla da dočara kako treba - ispričala je Rada.

Rada Manojlović, Amidži šou

Rada Manojlović, Foto: A. Nalbantjan

- Ne mislim sad da je to neka arija ne znam kakva, operska, pa da ne smem da kažem da nije ličilo i bilo blizu originala! Pogotovo sa njenim (Sanjinim) nastupom, videla sam da se baš potrudila - dobar kombinezon šareni, medved... Potrudila se da skine spot "Baja Papaja", mislila sam na to - ostakla je Manojlovićeva tada.

Grand Specijal

Foto: ATA Images

- Nisam pomno gledala poslednju Zadrugoviziju, jer sam u totalnom haosu poslednjih dana zbog projekta koji pripremam... Uspela sam samo da vidim Sanjin nastup na Jutjubu i drago mi je da je odabrala pesmu "Baja Papaja", jer je to pesma koja ima veoma simpatičan tekst, ali sjajnu poruku. Dobro se snašla, posebno zbog treme koju je imala... Kada je reč o Radi, šta god da je rekla, ja sam sigurna da nije bila zlonamerna i da je želela da mene "pecne". Mi smo u sjajnim odnosima, znam da je dobra osoba i nema tu prostora nekim lošim vibracijama - rekla je Milica tim povodom.

VIDEO: Volela bih da se moj momak ili muž oblači kao Aca Lukas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    21. oktobar 2019 | 11:56

    Od treceg albuma zaradila 300 000€, eeee zemljo a jedan ti lekar ceo radni vek ne zaradi toliko.E pa zato i odosmo dovidjenjaaa

  • Zis

    21. oktobar 2019 | 15:33

    Kolike se pare valjaju u ovom estradnom podzemlju,jadan je ovaj narod,gologuze pevaljke bez dana skole i bez grama mozga kupuju stanove od 300 000 evrica ,i sada ti budi mađioničar pa vaspitaj dete da uci skolu .

  • ns

    21. oktobar 2019 | 10:45

    Pametnica ima stan od 300k pa Rada ima kucu. Sta ce joj stan u BG? Da se guzva sa mravima u gradu od 2 mil. Mi smo nenormalan narod. Svi bogati na zapadu beze iz guzve, a mi obrnuto....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA