"Mi koje imamo preko 40 godina smo mrtve?!" Ceca digla glas protiv diskriminacije žena

- Sada za ženu, kada napuni 33 godine, kažu da je matorka, koka, milf... - rekla je Ražnatovićeva

  • 8
Ceca Ražnatović, suđenje Foto: ATA Images

Ceca Ražnatović (46) poručila je da "žena nije mrtva ako ima više od 40 godina", a njeni stavovi koje je iznela u emisiji "Magazini In" pokrenuli su lavinu komentara.

Folk zvezda pričala je o ženama u zrelim godinama, pševačici se očigledno nije dopalo što se na žene u zrelim godinama drugačije gleda i daju im se nimalo prikladni epitete, koje Ražnatovićeva smatra diskriminativnim.

- Sada za ženu, kada napuni 33 godine, kažu da je matorka, koka, milf... A mi koje imamo 40 plus? Mi smo šta? Mrtve?! Pošto su ove od 33 babe, pogotovo ako nisu stigle da se udaju... Neverovatno! - rekla je Ražnatovićeva.

Svetlana Ražnatović Ceca suđenje Jelena Karleuša JK Svetlana Ražnatović Ceca, Foto: ATA Images

- To su žene koje su gradile karijere, to su žene koje su u najboljim godinama. Ej, četrdesete, tada je žena sazrela i mentalno i emotivno, ja to iz iskustva govorim. Ko je taj koji određuje kako se ja sada osećam?! Niko nema prava da mi kaže da li sam ja matora ili mlada, to je primitivizam - zaključila je Ceca.

Podsećamo, Ražnatovićeva će se u junu 2020. godine ostvariti u ulozi bake, pošto njen sin Veljko Ražnatović sa devojkom Bogdanom Rodić očekuje prvo dete.

Video: Čudo u sudu! Ceca posle suđenja sa JK: Pokušaj mirenja je prihvaćen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naki

    21. oktobar 2019 | 15:29

    NIJE BITNO KOLIKO IMAŠ GODINA U ŽIVOTU VEĆ KOLIKO ŽIVOTA IMAŠ U TIM GODINAMA...

  • Sajla

    21. oktobar 2019 | 14:29

    Primitivno ili ne, uglavnom, svake godine nose svoje breme ali je jedno sigurno, neke stvari treba uraditi dok je čovek mlađi (fakultet, udaja, ženidba, deca, posao). Slažem se da su posle 40. godine i žene i muškarci u punoj zrelosti, iskusni, orjentisani, stvaralački motivisani, pa je ružno otpisivati ih. Po meni su najlepše godine od 20.-50. a od 50.-60.je neki period stagnacije. Već posle 60. dolazi do postepenog opadanja svih funkcija. Mada, sve je to individualno. Ja sam pošao od sebe i nekih svojih poznanika i prijatelja. Ima onih koji se ni posle 70. ne osećaju starim i to je divno. To poštujem i podržavam.

  • Nina

    21. oktobar 2019 | 14:08

    Tako je Ceco, kraljice!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA