≫ 

Scene sa venčanja, beba, a mokri kadar iz kupatila obara s nogu: Nova Kija je tu sa hitom "Sanjam"

U spotu za "Sanjam", sat koji se prikazuje na samom početku, otkucava 5 časova ujutru, što asocira na nedavni incident u 5 ujutru

Kija Kockar spot Sanjam Printskrin: Youtube/FM Play

Kristina Kija Kockar konačno je objavila pesmu "Sanjam", kao i spot za istu, u kojem je potpuno promenila imidž i sebe predstavila u nekom drugom svetlu.

Tekst je težak, emotivan, i prikazane su scene koje vrlo dotiču, sudeći po komentarima koji se već uveliko ređaju na društvenim mrežama.

Kija je poručila da je ova pesma poklon njenim fanovima, od srca.

Uživajte:

Ipak, detalj sa početka spota neodoljivo asocira na nedavnu dramu sa njenim bivšim suprugom Slobom Radanovićem, kada mu je oko pet časova ujutru otišla na vrata stana. U spotu za "Sanjam" sat na početku otkucava upravo 5 časova ujutru...

Podsetimo, pre nekoliko dana pročešljali smo Kijin garderober, a ekskluzivne kadrove pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanya

    22. oktobar 2019 | 08:40

    Ako neko ima pravo da otpeva kros sta je prosla to je kija ona nikome nije nista ruzno uradila a njoj jesu ni kriva ni duzna,alo nije ona bila ljubavnica vec luna koja se umislila u ulozi zene alo sama si se nudila slobodanu ,pa peva ti antonija 9 krug nemas ti prava ns to bila si obicna svalerka koja unistila jedan brak .

  • Ma bre

    22. oktobar 2019 | 05:10

    Ocekivala sam iskreno mnogo bolje od nje..cula pesmu i uopste mi nije usao ritam i reci u glavu..mnogo lose posle Zlatan koja je bila toliko zarazna i dobra. Ne razumem zasto snimaju glupe pesme??????

  • Porok

    21. oktobar 2019 | 19:13

    Od kada sam pustio ovu pesmu ovce mi ne beže. Sve su na broju 😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA