≫ 

Sara Reljić progovorila o odnosu sa Vladimirom Tomovićem i otkrila da li su zaista u tajnoj vezi

Šuška se kako su atraktivna plavuša i zgodni Crnogorac u vezi četiri meseca

  • 1
Sara Reljic, Vladimir Tomovic Foto: Nikola Tomić

Nakon informacije koja je isplivala, da su Sara Reljić i Vladimir Tomović započeli vezu krajem jula ove godine, pa se pred njegov ulazak u Zadrugu 3 dogovorili da je drže u tajnosti, oglasila se i pevačica.

Navedeno je da je njihova komunikacija počela preko Instagrama, te da su se brzo zbližili, kao i da je Sara nekoliko puta bila kod njega u Crnoj Gori, upoznala i njegovu porodicu, što je i on učinio.

Osim toga, izvor je naveo i kako je Vladimirov zadatak da u Zadruzi zavede što više devojaka kako bi došao do finala, te da Sara na to ne ljubomoriše.

Sara Reljic, ALO zurka Sara Reljić/Foto: ATA Images

Sada se oglasila i atraktivna plavuša, takođe nekadašnja učesnica Zadruge, i demantovala da je u vezi sa zgodnim Crnogorcem.

- Ne znam odakle to za Tomovića i kako su uspeli da nas spoje, mogu samo reći da to nije istina i da je suludo uopšte pričati o tome. Zamolila bih sve da me više ne spajaju sa njim. Mogu da kažem da smo se prvi i poslednji put videli na snimanju emisije ''Amidži šou'' pre godinu dana i da se od tada nismo videli. Čuli smo se s vremena na vreme, i to je to. Izjavila sam mu i saučešće kad mu je preminuo otac... Tada smo se čuli - objasnila je Sara za Pink.rs.

Zadruga 3, Vladimir Tomović Vladimir Tomović/Foto: Nikola Tomić

Video: Mina čula kad je Vladi majka rekla: Batali se nje!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zabrana

    21. oktobar 2019 | 20:58

    Ne zelim vise o porno industriji da mi pišete.razumete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA