Luna tužila Sašku Karan, policija dolazi po pevačicu i izvodi je iz Zadruge?

Sve je počelo radi svađe između Saške i Gagija Đoganija, u kojoj je ona nazvala Lunu "prostitutkom"

  • 53
Luna Đogani, nastup Dare Bubamare, Gotik Luna Đogani/Foto: ATA Images

Pobednica Zadruge 2 i odnedavno pevačica, Luna Đogani, podnela je tužbu protiv Saške Karan, koja trenutno učesvtuje u trećoj sezoni pomenutog rijalitija.

Luna je pokrenula krivični postupak protiv Saške zato što ju je tokom Zadruge 3 nekoliko puta nazvala prostitutkom, i to tokom svađe sa njenim ocem, takođe učesnikom rijalitija, Gagijem Đoganijem.

- Luna je unajmila advokata i tražila da sastavi tužbu za krivicu zbog reči koje je Saška izgovorila. Zato što je u pitanju krivična prijava, Sašku će policija izvesti iz Zadruge, kako bi je saslušala. Ona će morati da dokaže tvrdnje da je Luna naplaćivala intimne odnose - istakao je izvop upućen u sve.

Saška Karan Saška Karan/Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Luna je navela kako je odlučila da pravdu potraži na sudu.

- Dosta mi je više da me blate po rijalitiju, sada će morati da dokaže svoje tvrdnje, lepo tužba, pa će sledeći put paziti šta priča u rijalitiju - izjavila je Luna za magazin Rijaliti.

Pogledajte kako je izgledala ta svađa između Saške i Gagija koja se dogodila sredinom septembra:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    22. oktobar 2019 | 13:43

    Onda policija da zadje po kucama da privede i ostatak Srbije. Saska nista nije slagala

  • Grobar Mne

    22. oktobar 2019 | 13:03

    I ti si puno pazila šta bi pričala po rijalitiju..Što tebe ne privedoše i tvoju majku,Andreja za ono što reče da na terasi pušite travu..pa da nisi mogla texstove za vozački da položiš i Anabela ti kupila.Zato bolje ćuti..tutko

  • Miki

    22. oktobar 2019 | 13:17

    Luna bolje da cuti. Ona je Maji govorila da je prostitutka i drugim devojkama. One ce je tuziti za isto. Bolje neka sedi na dupe. U rijalitiju je sve dozvoljeno, ovo je izmisljotina jer znamo da to ne pije vodu, sve je dozvoljeno ,osim fizickog ko takta. Zna to krestalica odlicno, nemoj da izigrava primadonu sa jednom pesmom i losim nastupima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA