• 23

Era Ojdanić (71) u gej aferi sa duplo mlađim dečkom, kupio mu stan od 45 kvadrata?

Erina veza sa tim momkom navodno je počela pre nešto manje od tri godine

  • 23

Pevač Andrija Era Ojdanić (71) često se hvali svojim vezama i mogućnostima da zavede i nežniji pol, a ono što javnost neretko zgrozi jesu njegove afere sa trostruko mlađim devojkama, pa čak i maloletnicama.

Međutim, ono što je hteo da sakrije isplivalo je. Naime, kako neki mediji prenose otkrivena je gej afera između Ere i duplo mlađeg dečka od njega.

Kako je otkrio izvor, poznati folker već nekoliko godina u vezi je sa mlađim dečkom, a koliko je zaljubljen i zaluđen sa njim govori i činjenica da mu je Era kupio i stan od 45 kvadrata.

- Erina veza sa tim momkom počela je pre nešto manje od tri godine. Upoznali su se na jednoj proslavi van grada, kada mu je Era prišao i započeo neobavezan razgovor. Mladiću ni na kraj pameti nije palo da Ojdanić ima homoseksualne sklonosti, ali kada ga je u razgovoru pitao za broj telefona, sve mu je bilo jasno - kaže izvor i otkriva kako je po čelo njihovo druženje.

- Počeli su da se viđaju u nekom udaljenom motelu kako ih niko ne bi video. Na početku, njihov odnos bio je seks kombinacija, u kojoj je Era mladiću plaćao za seks, ali kada se folker zaljubio, njih dvojica su počeli češće da se viđaju. Nisu očekivali da će se seks-šema pretvoriti u vezu, za koju je ubrzo čuo ceo kraj u kojem obojica žive, a eto, posle manje od tri godine odnosa, ljubavniku je kupio stan od 45 kvadrata - objašnjava izvor i otkriva da je Ojdanić stan kupio kako bi svog atraktivnog dečka što duže zadržao.

Era Ojdanic, festival Muzička noć, Vrnjačka banja

Era Ojdanić, Foto: Promo

- Taj momak je iskoristio Erinu opsednutost njime, ali i strah da će otići, i obrlatio ga pričom da je nezadovoljan time što se viđaju po manjim mestima i selima, te da je vreme da imaju stan u kojem će se viđati. Rekao mu je da ga voli, ali da mu ne pada na pamet da najbolje godine troši na vezu sa čovekom koji je u osmoj deceniji jer će ostati na ulici ako nešto krene zlu. Ljubavnik je na nekoliko nedeja prestao da mu se javlja da bi ga omekšao, posle čega je Era odlučio da mu kupi stan i tako ga zadrži - kaže izvor blizak folkeru i ističe da su Ojdanićevi najbliži bili šokirani saznanjem da je ljubavniku kupio stan, pored dvoje dece koje ima.

Ojdanićem je u svom stilu objasnio da je stan i lokale kupio za porodicu.

- Drago mi je kad čujem da sam toliko bogat čovek da ljubavnicama i ljubavnicima kupujem nekretnine. Stanove i lokale kupujem da imaju moja deca, ne tuđa. Što se tiče toga da me je neki ljubavnik ojadio za stan, mogu samo da kažem da sam ja tobdžija i da ako je kriza u gej populaciji mogu da razmislim da pomognem, pa da nekoga k*esnem. Zna se da ja volim žene, a ako se posle svih ovih godina ne zna, neko ima ozbiljan problem s procenjivanjem - kaže Era za Alo.

VIDEO: Karleuša: Boru i Eru bolje da ne sretnem, svašta bih im uradila!

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Beloica

    To djubre treba kastrirati Ali pod hitno

  • 👍

    Sad i Era moze da napuni savacentar

  • Drago

    Boze ovaj covek je bruka Za Srbiju!!!!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima