≫ 

Nakon što je policiji prijavila školu, Severina podnela prijavu i protiv komšija: "Proganjaju me!"

Nekoliko Severininih komšija policija je već ispitala radi pevačicine prijave zbog ugrožavanja bezbednosti

  • 5
Severina

Printskrin: Youtube/Jutarnji list

Severina Kojić (47) ne odustaje od tvrdnji da se Milan Popović (54) zbog obnove školskog igrališta "udružio" sa direktorkom škole koju pohađa njihov sin Aleksandar.

Severina je u otvorenom pismu medijima navela kako nikada nije niti će zanemarivati svoje dete, kao i da ga nikad nije koristila za promociju svoje turneje, prema navodima njegovog oca Milana Popovića, već da je slomljena od stalnih napada i podmetanja oca uz pomoć dela sistema, koje traje kontinuirano godinama. U javnost je, navela je, iznela probleme da se takve stvari više nikad ne bi dogodile ni jednom detetu i ni jednoj majci u istoj ili sličnoj situaciji.

Severina u svom pismu nije poricala prijave. No opširno je objašnjavala svoju stranu priče vezanu za preuzmianje deteta iz škole.

- Prema takvom tumačenju, sve zaposlene i radne žene koje imaju malu decu, a posebno samohrane majke, su nemarne majke koje zlostavljaju i zanemaruju svoju decu jer zbog radnog vremena koje je duže od 15 časova ne mogu lično preuzeti svoje dete - navela je Severina u pismu.

I pevačicine komšije su se uznemirile nakon što je nepoznate osobe prijavila zbog ugrožavanja bezbednosti, pa je nekoliko njih policija i ispitala, navodi 24sata.hr. Severinu su navodno zabrinule komšije koje spuštaju roletne, postavljaju sigurnosne kamere na svoju imovinu, a možda i odaju njene tajne.

Severina

Severina Kojić/Printskrin: Youtube/Jutarnji list

Prema izjavama roditelja, predstavnika roditelja u školskom odboru, kao i predstavnika roditelja na sednicama, objašnjeno je kako se deca podižu do 17, a ne do 15 časova. Severina je objasnila postoji li razlog zbog kojeg se po svoje dete mora isključivo doći do 15 časova.

- To što se direktorka brani i poziva na boravak neće izbrisati strah mog deteta koje više ne želi da ide u tu školu. Osim toga, to nije istina, sva deca iz razreda mog sina otišla su u 15 časova, samo su njega držali u mraku u učionici dva sata jer su zatvorile roletne (pošto je učionica u prizemlju) da dete ne može videti Igora, kojem je vikao kroz prozor da želi kući, dok su ga učiteljice psihički i fizički zlostavljale - odgovorila je Severina za 24sata.hr.

Milan Popović

Milan Popović/Printskrin: RTL/Youtube/Dražen Stopić

Potom je opisala ono što je več detaljno pomenula na konferenciji za novinare - kako su ga učiteljice "kada je pokušao da trči do izlaznih vrata, vukle za ruke, ramena, s leđa za stomak i pretile mu batinama, a sve jer je tata zabranio da ide sa očuhom".

- Igor je odmah u 15 časova pozvao i policiju, kad su mu rekli da ga ne daju, i advokata s presudom suda, ali i s tim ga nisu hteli pustiti. Policija je svedok šta su radili detetu i sve je prijavljeno - rekla je Severina i navela kako njen sin više ne želi da ide u ovu školu.

- Kad je rekao tati šta su mu napravili, tata mu je rekao da laže braneći učiteljice i direktorku, kojoj je donirao školsko igralište i s kojim se ona, po svedočenju majki, viđa stalno van nastave - dodala je Severina.

Severina, Igor, mali Aleksandar

Igor, Aleksandar i Severina/Foto: Instagram/severina

- Otac nije bio prisutan, nego je bio na Kipru, na kojem mora boraviti nekoliko meseci godišnje jer tamo plaća porez. Osim toga, otac nije negirao da je donirao osnovnoj školi dečje igralište - navela je Severina.

Severina je u otvorenom pismu svim medijima napisala kako nije uspela da postigne dogovor oko takozvane "pick up" liste prema kojoj i drugi ljudi kojima roditelji uz međusoban dogovor daju dozvolu mogu doći po dete. S druge strane, Aleksandrov otac Milan Popović je naveo kako su postigli dogovor, ali da Severina nije potpisala listu.

Direktorku škole je Severina više puta javno prozvala, a ona na to nije imala komentar.

- Nisam pročitala pismo i nemam komentar - poručila je direktorka škole koju pohađa Severinin i Milanov sin Aleksandar.

Ceo slučaj je završio na policiji, pa učiteljice ne žele da komentarišu, a jedna ne radi u ovoj školi godinu dana.

Video: Pogledajte šta je Saša Vidić rekao o Severini

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA