≫ 

Goga Sekulić u apartmanu poznatog repera Raf Kamore! Pesma "Korleone" ugledala svetlost dana

Spot za pesmu "Corleone" na kojoj je Goga sarađivala sa Bubom i Jalom ugledao je svetlost dana

  • 12
Goga Sekulić

Goga Sekulić/Foto: Privatna arhiva

Goga Sekulić danas je objavila spot za pesmu "Korleone" za koju tekst i muziku potpusuje trenutno najbolji tandem u regionu Jala Brat i Buba Koreli, a spot je sniman u Beču.

Naša redakcija došla je u posed slike na kojoj se vidi kako Goga i poznati austrijski reper Raf Kamora uživaju u čarima noćnog provoda. Naime, pevačica i reper postali su veoma bliski u poslednje vreme, pa joj je on u to ime ustupio luksuzni apartman gde često boravi i sve to zbog snimanja pojedinih delova njenog novog spota.

Šta će na sve ovo reći Gogin muž Uroš ostaje nam da vidimo, ali svakako je "Korleone" već prvi dan preplavio sve društvene mreže i izazvao opšti metež.

- Spot smo snimali u Beču i bilo je jako zanimljivo, to je sve što ću otkriti! Jako se radujem povratku na scenu i radu sa potpuno novom ekipom koja je najjača na ovim prostorima - Bubom i Jalom! Iza celog projekta stala je producent Biljana Savić koja će od sada brinuti o mojoj karijeri - poručila je Goga.

Pogledajte spot:

Video: Verovali ili ne, ali Goga bi snimila duet sa Jelenom Karleušom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA