≫ 

Veljko se ženi u Arkanovoj uniformi, Bogdana će nositi Cecinu venčanicu

Pre venčanja i svadbenog veselja Ražnatovići će se uputiti po Bogdanu u Titel

  • 18
Željko Ražnatović Arkan, Svetlana Ceca Ražnatović Arkan i Ceca, Foto: Profimedia/AFP

Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović 24. novembra će izgovoriti sudbonosno "da", u poznatom beogradskom hotelu.

Sve se uveliko planira, a zanimljiva odluka mladenaca jeste ta da se venčaju u onome što su Ceca Ražnatović i Željko Ražnatović Arkan nosili na svojoj svadbi 19. februara 1995. godine. Naime, Veljko će nositi Arkanovu uniformu, a Bogdana Cecinu venčanicu.

- Ceca je čuvala sve ove godine ne samo svoju venčanicu, već i Arkanovo odelo u kome se oženio. Ona je za te stvari posebno emotivno vezana, i to Veljko zna. Kada je izrazio želju da ponese vojnu uniformu svog oca na venčanju, Ceca je bila oduševljena i, naravno, složila se s tim. To je njegova želja, mada je još nije probao i nije siguran da će mu odgovarati veličina - kaže izvor blizak porodici Ražnatović.

Proslava godisnjice emisije Nikole Rumenica, Svetlana Ceca Raznatovic, Veljko, Anastasija Bogdana , Veljko i Ceca, Foto: ATA Images

- Što se Bogdane tiče, Veljko ne insistira da nosi Cecinu venčanicu. Međutim, to će se po svoj prilici desiti jer buduća svekrva želi da joj prosledi svoju venčanu haljinu, uz koju planira da joj kupi još jednu toaletu u koju će se mlada kasnije presvući - navodi izvor.

Podsetimo, model venčanice koji je Ceca nosila za svoje venčanje bio je dugo veoma popularan u Srbiji, što i ne čudi s obzirom na to da je snimak na kaseti sa venčanja pevačice i njenog muža prodat u više od 100.000 primeraka. Ono što je zanimljivo je i činjenica da je Cecina sestra Lidija Ocokoljić istu haljinu nosila pre 15 godina, na svom venčanju sa Predragom Ocokoljićem.

Proslava rodjendana Nikole Bojovica Veljko i Bogdana, Foto: ATA Images

Ražnatovići poštuju običaje, pa će se pre venčanja i svadbenog veselja uputiti po Bogdanu u Titel, gde će se obaviti kupovina mlade. Mladoženja će morati da pogodi jabuku ispred porodičnog doma Rodića, a zatim će tek ući u dvorište.

Crkveno venčanje održaće se u Hramu Svetog Save, a građansko u sklopu jednog prestoničkog hotela pred više od 500 zvanica.

VIDEO: Ceca zagrmela na Vranješevom rođendanu u ludački seksi haljini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA