≫ 

"U najtežim momentima bila si anđeo..." Luna i Anabela se javno oprostile od Dragane Tripić

- Večna ti slava i hvala. Volim te - objavila je Anabela

  • 47
Anabela, Luna Đogani, Dragana Tripić Printskrin: TV Pink, ATA Images, Nikola Tomić

Rijaliti zvezda Luna Đogani (23) javno se oprostila od novinarke Dragane Tripić (58), koja je jutros pronađena mrtva u stanu u Mirijevu.

- Počivaj u miru anđele! Kad su svi bili protiv, ti si se jedina borila za mene - napisala je Luna na Instagram storiju.

Anabela takođe nije mogla da sakrije veliku zahvalnost i poštovanje prema ženi koja je bila uz njih tokom Luninog učešća u Zadruzi, naročito u prvoj sezoni.

Anabela, Luna Đogani, Dragana Tripić Lunina objava na Instagramu, Printskrin: Instagram/luna_djogani

- U najtežim momentima bila si anđeo... Putuj i odmori anđele, večna ti slava i hvala. Volim te - objavila je Anabela na svojoj Instagram priči.

Podsetimo, Draganino obešeno telo pronašla je njena ćerka, a kako se priča, Dragana je bila depresivna zbog kredita i posla.

Dragana je rođena 16.5.1961. godine, a popularnost je stekla kao novinar nekoliko beogradskih redakcija (Kurir, Alo, Press, Pink...) i kao član žirija u "Zvezdama Granda". Pokazala se kao oštra i nemilosrdna, ali pravična. Učestvovala je u rijaliti formatima "Farma" i "Dvor". Nadimak joj je bio Maca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goca

    24. oktobar 2019 | 15:05

    Saucesce porodici. Ove dve i njihovi komentari ! Samo da se nesto pise o njima !

  • Bejbi

    24. oktobar 2019 | 15:00

    Pa sto joj niste pomogle, sto niste bile uz nju , dobri su vam dok vam trebaju posle hval dovodjenja sram vas obe bilo, a zbog vas je Dragana bila zla prema Kiji koja joj nista u zivotu nije uradila

  • Valjevo

    24. oktobar 2019 | 13:40

    Anabela i Luna???!!!!!! O bože.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA