• 16

Ani Sević neće biti svejedno kad čuje Marinin komentar na račun raskida njene veridbe sa Danielom

- Njen život je njena stvar, ne bih u to da ulazim - kaže Lazić

  • 16

Ana Sević (34) rastala se od Daniela Nedeljkovića, nakon čega je sa Instagrama uklonila sve njihove zajedničke fotografije, osim jedne, kojom mu se zahvalila na svemu što je učinio za nju i njenu ćerku.

Odmah su krenule spekulacije kako se Sevićeva nakon rastanka od Daniela zbližila sa Darkom Lazićem (28), te da može doći i do njihovog pomirenja, ali je pevač to odmah demantovao za Telegraf JETSET.

Sad, Lazić kaže da neće da se meša u Anin privatni život, te da njihov rastanak sigurno nema veze s njim.

- Ne bih to komentarisao. Njen život je njena stvar, ne bih u to da ulazim. Ja odavno nisam deo njenog života, to su njene stvari i neka ih rešava sama. Ono što je sigurno da nema veze sa mnom - rekao je Darko.

Darko Lazić, Marina Gagić

Darko Lazić i Marina Gagić, Foto: Nikola Tomić

Na raččun priča da će Darko, sada kada je Ana ponovo slobodna, verenicu Marinu Gagić ostaviti zbog nje, ona se ubacila i odbrusila:

- Evo, sva sam se uplašila! - prilično se provokativno, smejući se, rekla Marina za Blic.

VIDEO: Darko Lazić o Ani Sević: Nismo se pomirili, niti ćemo se pomiriti

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Macka

    A kada ce Darko na odsluzenje kazne

  • Baby

    Ana je riba,lepotica sa prelepim osmehom i izgleda mladja od Marine. Dok Marina ne zraci toplinom i sensibilnoscu,monotono deluje

  • Beogradjanin

    Obe su sponzoruse,ali ako pricamo o lepoti,Marina je lepsa dosta od Ane,a ne treba zanemarit i to da je dosta i mladja,tako da Darko je ovde na konja,jedino sto je mnogo glup,Ana ga je odradila za debelu svotu novca i stan. Ali ni to mu nije veliki problem jer mnogo para ima i mnogo zaradjuje. Boli ga uvo sto je glup

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima