≫ 

Ani Sević neće biti svejedno kad čuje Marinin komentar na račun raskida njene veridbe sa Danielom

- Njen život je njena stvar, ne bih u to da ulazim - kaže Lazić

  • 16
Darko Lazić i Marina Gagić , Ana Sević Danijel Nedeljković

Foto: ATA Images, Instagram

Ana Sević (34) rastala se od Daniela Nedeljkovića, nakon čega je sa Instagrama uklonila sve njihove zajedničke fotografije, osim jedne, kojom mu se zahvalila na svemu što je učinio za nju i njenu ćerku.

Odmah su krenule spekulacije kako se Sevićeva nakon rastanka od Daniela zbližila sa Darkom Lazićem (28), te da može doći i do njihovog pomirenja, ali je pevač to odmah demantovao za Telegraf JETSET.

Sad, Lazić kaže da neće da se meša u Anin privatni život, te da njihov rastanak sigurno nema veze s njim.

- Ne bih to komentarisao. Njen život je njena stvar, ne bih u to da ulazim. Ja odavno nisam deo njenog života, to su njene stvari i neka ih rešava sama. Ono što je sigurno da nema veze sa mnom - rekao je Darko.

Darko Lazić, Marina Gagić

Darko Lazić i Marina Gagić, Foto: Nikola Tomić

Na raččun priča da će Darko, sada kada je Ana ponovo slobodna, verenicu Marinu Gagić ostaviti zbog nje, ona se ubacila i odbrusila:

- Evo, sva sam se uplašila! - prilično se provokativno, smejući se, rekla Marina za Blic.

VIDEO: Darko Lazić o Ani Sević: Nismo se pomirili, niti ćemo se pomiriti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dokleeeee

    26. oktobar 2019 | 13:19

    Ne mogu da verujem da jedna ovakva SELJACINA od 200 kg onako uziva na tamo nekom bazenu uz sampanjac i vocnu salatu . Ko je on i ova lokalna seljancica , ko im to tako podilazi , strasno . Viri iz onog bazena ko morz , fuj .

  • Beogradjanin

    26. oktobar 2019 | 15:43

    Obe su sponzoruse,ali ako pricamo o lepoti,Marina je lepsa dosta od Ane,a ne treba zanemarit i to da je dosta i mladja,tako da Darko je ovde na konja,jedino sto je mnogo glup,Ana ga je odradila za debelu svotu novca i stan. Ali ni to mu nije veliki problem jer mnogo para ima i mnogo zaradjuje. Boli ga uvo sto je glup

  • Hana

    26. oktobar 2019 | 13:13

    Danijel izgleda jeste galantan ali ne i glup da se upeca kao Darko. Lako je procitao Anu za razliku od Darka. A Marina je slicno sto i Ana samo je pakovanje mladje i novije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA