≫ 

"Veliki si borac...": Karleuša i Marija uputile jake poruke Nataši pred njen prvi koncert u Areni

JK i Marija Šerifović podržale su Natašu Bekvalac pred veliki spektakl koji će biti

  • 15
Jelena Karleuša, Natasa Bekvalac, Marija Serifovic Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Nataša Bekvalac pustila je u prodaju karte za svoj prvi solistički koncert u Areni koji će se održati 14. februara 2020. godine. Pop zvezda emotivnim obraćanjem stavila je do znanja svojim fanovima koliko joj ovaj dan znači.

- Ovo nije koncert. Ovo je život koji kreiraju i stvaraju samo oni koji razumeju moje ludilo, ljubav i borbe koje u sebi nosim. Najhrabriji. Ušla sam u stvaranje nečeg sto je veće i od mene. Rastem svaki dan kroz ovaj proces. 14.februara stajaću pred vama i ispričaću vam na moj, nikada do sada viđen način sve. Sve što ćutim godinama. Vrištaću i pevaću vam .S.O.S. ZA LJUBAV! Ja vas čekam tamo...u BEOGRADSKOJ ARENI, NA DAN LJUBAVI... - napisala je Nataša na Instagramu.

Ubrzo je usledila lavina komentara, a poruku podrške Nataši Bekvalac uputile su njene koleginice Jelena Karleuša i Marija Šerifović.

Jelena Karleuša Jelena Karleuša Printskrin: Instagram/bekvalceva

Marija Šerifović Objava Marije Šerifović Printskrin: Instagram/serifoviceva

Video: Nataša Bekvalac promenila boju kose pa rekla da ćerka ne treba da krene njenim stopama

38

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dasa

    26. oktobar 2019 | 23:23

    Bravo Natasa...zasluzila si!

  • goganov

    27. oktobar 2019 | 00:09

    Svi koji pisu lose nisu zadovoljni u zivotu . Svaka cast da si uspela i samo napred ako treba jos se udaj 8 puta kao Elizabet A sta drugi pricaju boli te ona stvar samo napred i zasluzila si koncert , i neka su ti cerke zive i zdrave kao i ti i samo napred .

  • srbija

    26. oktobar 2019 | 23:29

    Svaka ti cast sta si sve uspela u zivotu...pravi primer za mnoge mladje devojcice kojima si ti idol...tri raspala braka..dvoje dece...koliko njih sa “strane”....bas si se namucila..i podrsku ti daje “ plastic- girl” i osoba koja je “ ono” jer ne znamo sta je...fujjjjj....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA