Nives se utegla i izbacila grudi, muškarac joj poručio da mora na dijetu, ona ga uništila komentarom

Nives Celzijus nije ostala dužna muškarcu koji je iskritikovao njen izgled

  • 8
Nives Celzijus Nives Celzijus/Foto: Marko Jovanović

Nives Celzijus (37) jedna je od Hrvatica čije provokativne objave ne mogu proći nezapaženo, a pogotovo kada je reč o njenom bujnom poprsju i raskošnim oblinama.

Pevačica je vrlo aktivna na društvenim mrežama, a zbog njenog izgleda stalno se provlači ista dilema među pratiocima - ima li višak kilograma ili ne.

Nives je objavila provokativnu fotografiju u uskom kombinezonu na kojoj je u prvi plan stavila bujne grudi, inače njen glavni adut, a odmah se našao jedan muškarac koji je napisao": Na dijetuuu". Ona mu nije ostala dužna, pa je ubrzo odgovorila.

- Zašto se uvek povede rasprava oko najbenignijih komentara? I hvala na komplimentu, draga. Gospon je jedan od onih muškaraca koji nije u DM-u dobio pažnju koju misli da mu pripada, pa reaguje onako kako taj tip muškaraca misli da bi trebalo, udarajući ženu tamo gde veruje da najviše boli. Samo ne boli, jer niti smo mi žene toliko prazne niti on raspolaže informacijom da je Kardi Bi moj ideal ženske lepote, što znači da mi treba jos desetak kila kako bih mu se približila - obrazložila je Nives, koja ja dobila veliku podršku i komplimente za igled u kojima su joj poručili da ništa ne treba menjati.

 
 
 
View this post on Instagram
U krevet ili ? 🤔A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RSK

    28. oktobar 2019 | 23:29

    Taman je!

  • Duplo golo

    28. oktobar 2019 | 23:33

    Kad god procitam ovako nesto, iskreno cestitam visprenim zenama i zalim onu vecinu mucenica koje se prevrcu unatraske da se zbog onog bednog visuljka sa dva pratioca umile muflonima koji im nisu ni za mali prst, a izgledaju taman ora' iz ruke da im ne uzmes!

  • Djoka

    29. oktobar 2019 | 00:03

    Nebi joj oprostio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA