≫ 

Mirka se oglasila nakon priče da se sa troje dece iselila iz Srbije

- Ja volim da radim, ali sam isto toliko i posvećena porodici - kaže nam Mirka

  • 27
Mirka Vasiljević Foto: ATA Images

Nakon priče da je Mirka Vasiljević (29) sa decom napustila Srbiju i preselila se na Kipar, glumicu smo pozvali, u želji da čujemo zbog čega je donela takvu odluku i kako se snalazi.

Međutim, odmah na početku razgovora uvek ljubazna Mirka nam je rekla da nije istina da se preselila. Kako je objasnila, oni trenutno borave kod njega, pošto svaki slobodan dan i momenat kada nema poslovne obaveze koristi da provodi sa porodicom i da Vujadin, koji je zbog fudbala prinuđen da živi daleko od porodice, što više bude sa njom i decom.

- Ne, nisam se preselila. Deca i ja smo uvek bili Vujadinova podrška u kojoj god zemlji da je igrao, što je i normalno. Bila je neka priča i mogućnost da se preselimo svi tamo, međutim, meni je počela pozorišna sezona i zbog posla nisam baš u mogućnosti da se preselim na Kipar - kaže Mirka za Telegraf JETSET.

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić Mirka i Vujadin, Foto: Nikola Tomić

- Odem povremeno sa decom, kad imam slobodnog vremena, da mu pružimo podršku, eto imam tu sreću da ne radim u kancelariji i da nisam vezana za stolicu i, ono, standard od 9 do 5. Verovatno su mediji to preneli, zato što možda to tako ide, da svaka žena prati svog muža, ali ja radim i posvećena sam svom poslu kao što je on njegovom - objašnjava glumica.

Mislim da je bitno da svaka žena radi i bude okrenuta poslu, ali sve to dok posao ne ugrožava porodicu i ulogu žene kao majke. Da se meni to desilo, povukla bih se. Ja volim da radim, ali sam isto toliko i posvećena porodici - iskrena je Mirka.

FK Crvena zvezda, Crveno-belo veče Foto: ATA Images

Kako kaže, Kipar joj se mnogo dopada.

- Vujadin je tamo naravno rentirao kuću i, evo, sad smo sa njim, dok meni ne počne sezona kroz para dana. Trudiću se da ga što češće posećujem, upravo zbog dece za koju je jako vezan. Volela bih da smo mogli da se preselimo, jer je Kipar prelep, to divno vreme i te prelepe kuće sa dvorištem i bazenom... Ma, divno! - zaključila je Vasiljevića za Telegraf JETSET.

Podsetimo, Vujadin je sredinom leta potpisao trogodišnji ugovor sa klubom Apoel iz Nikozije.

VIDEO: Evo šta je Mirka Vasiljević poručila svekrvi nakon što joj je uputila podršku zbog provokativne izjave

(Nemanja Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dasa

    29. oktobar 2019 | 14:45

    Cista desetka za ptelepu Mirku i njenu porodicu...!

  • Mica

    29. oktobar 2019 | 12:25

    Bravo Mirka, pravi odgovor za mrzitelje Srbije.

  • Pop

    29. oktobar 2019 | 13:37

    Divna dama, roditelj, supruga, srpkinja .Prlijepa , zgodna za ženu koja je rađala prva liga u svom a Vujadin u svom poslu.Ko za njih lupi minus nije normalan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA