• 22

"Šutnula me je kao vašku... Kako sam živeo posle nje, to samo ja znam"

- Imao sam dug od 25.000 evra, ali sam uspeo sve da vratim - rekao je Gagi

  • 22

Denser Gagi Đogani (48) se neposredno pred ulazak u "Zadrugu 3" prisetio se svog odnosa sa bivšom suprugom Anabelom Bukvom (44), te izneo tvrdnje da ga je, kako kaže, šutnula poput vaške i da nije marila za njega ni kada je bio u najvećim dugovima.

- Radila je godinama uz moj repertoar. Ja sam se sam snalazio kako sam znao i umeo. Rekao sam joj da ne brine za mene jer sam ja tata u svom poslu. Sve sam dao od sebe da bi neko tek tako nju preuzeo. To je kao kada bi sa ortakom imao pumpu, pa mu posle nekog vremena kažeš - "pali". To je moja pumpa - rekao je Gagi pred ulazak u "Zadrugu 3".

- Ona je našla nove menadžere, a mene je šutnula kao vašku. Kako sam živeo posle nje, to samo ja znam. Snimio sam album bez njene pomoći. Imao sam dug od 25.000 evra, ali sam uspeo sve da vratim. Nije se tada setila ni da me pozove da pita kako sam. Kunem se u decu da je tako bilo. Bio sam "narkoman, batinaš, zlostavljač" - izjavio je Đogani.

Anabela Atijas i Gagi Đogani

Anabela Atijas i Gagi Đogani, Foto: Marko Jovanović

On je dodao da je Anabela tada, kako kaže, bila miljenica novinara, te da je on predstavljen kao negativac.

- Ja sam svuda predstavljen kao negativac. Mene nikada niko nije zvao da čuje moju stvar. Moju verziju priče. Kada smo se razvodili, ona je povela advokata, ja ga nisam imao. Nju su novinari izigrali i izradili na štetu cele porodice - izjavio je on za Rijaliti.

VIDEO: Gagi Đogani je "čist" godinama: "Maknite se od droge, to je zlo"

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Laza

    Mene interesuje kako se to vraća dug od 25k? Meni bi zaista taj novac trebao, jedva sklapa kraj sa krajem a imam 3 dece. I nikako da usparam ni 25 dinara a kamo li eura! Čoveče, koji ne nastupas već 25 godina, prosvetli me, kako si ti, bez ikakve škole i zanata uspeo da zaradiš 25k eura!? Mora da du neki "legalni" poslovi

  • XV

    Žena pobegla glavom bez obzira

  • Bas

    Njihov brak - njihov zivot .....

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima