≫ 

Estrada daje bogatstvo za hit: Srpska pevačica iskeširala 30.000 evra, a vratilo joj se 300.000

- Pesme su mnogo skupe, kao i spotovi. Bez 10.000 evra ne možeš ni razmišljati da snimiš nešto - rekla je Rada

  • 3
Rada Manojlović, Aca Lukas, Ana Nikolic, Boban Rajovic Foto: Foto: ATA Images/A. Nalbantjan

Naše zvezde spremne su da odreše kesu i daju ogromnu sumu novca kako bi došle do hita. Kada je reč o karijeri i dobroj numeri, pevači i pevačice spremne su da iskeširaju basnoslavne cifre. Najskuplju pesmu na estradi ima Ana Nikolić, a u stopu je prate Adil Maksutović, Boban Rajović, Rada Manojlović, Aca Lukas...

Ana je pesmu "Romale romali" platila 30.000 evra! Kako je Nikolićeva ovom pesmom učestvovala na Beoviziji 2006. godine, a numera je i dalje hit, pevačica sigurno ne žali što je toliko novca dala autoru Kikiju Lesendriću.

Koliko je bitna dobra pesma govori i činjenica da Lesendrić tvrdi da je pop zvezda pesmom "Romale romali" zaradila nekoliko stotina evra.

Ana Nikolić Ana Nikolić, Foto: Instagram/ananikolicofficial

- Ta pesma mi je donela 30.000 evra. To nije velika suma, ako se uzme u obzir to da je Ana Nikolić njom zaradila 300.000 evra - rekao je Kiki.

Na drugom mestu najskupljih pesma je balada Adila Maksutovića "Laku noć", koju je radio Saša Dragić za Grandov festival. Adil je za ovu numeru iskeširao 25.ooo evra, a pesma se i nakon toliko godina peva u sav glas i mnogima je jedna od najlepših domaćih balada.

Adil Adil Maksutović, Foto: ATA Images

Pevač Boban Rajović je pesmu "Usne boje vina", koja je njegova lična karta, platio 18.500 evra.

- Višestruko mi se isplatila. Evo, "Autoput" niko nije čuo, a za nju sam izdvojio 8.000 evra - objasnio je Rajović.

Rada Manojlović, Amidži šou Rada Manojlović, Foto: A. Nalbantjan

Rada Manojlović pesmu "Pola dva" platila je 10.000 evra, a kako bi sve izgledalo svetski, pevačica je za spot izdvojila još 20.000 evra - ukupno 30.000 evra.

- Pesme su mnogo skupe, kao i spotovi. Bez 10.000 evra ne možeš ni razmišljati da snimiš nešto. Koliko sam novca uložila u karijeru, mogla sam da kupim veliki stan u centru Beograda - rekla je Rada.

Aca Lukas i Ivana Selakov Aca Lukas i Ivana Selakov, Foto: Youtube/IvanaSelakovVIPPER

Duetska numera "Omaklo mi se", Ace Lukasa i lvane Selakov, zajedno sa spotom koštala je 15.000 evra. Aca i Ivana napravili su pun pogodak ovim ulaganjem, jer im se, prema njihovim rečima, ta pesma višestruko isplatila, piše Kurir.

Video: Jelena Karleuša: Osveta dolazi iz Grčke, gde i treba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rajko

    31. oktobar 2019 | 12:20

    A da li je platila porez na tih 300 hiljada evra?

  • Mirko

    31. oktobar 2019 | 11:54

    Bas lepo. Pitam se, kad ce gospoda sa estrade da plati porez u skladu sa zaradom? Pa neka zaradjuju i po nekoliko miliona evra, nemam nista protiv.

  • B

    30. oktobar 2019 | 18:33

    Super. Mada ima i dosta pevaca koji uzimaju pesme na veresiju pa tek ako odmah u startu zarade na njoj visestruko od dogovorene cene i ako im pesma dobro prodje tek onda plate autorima. Ako ne nista, tuze se i vuku se po sudovima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA