≫ 

Sve pršti za doček! Najveće zvezde pevaju u Beogradu, a evo ko će u džep staviti čak 80.000 evra

Za doček 2020. godine u Beogradu pevaće najveće domaće zvezde, a mi vam otkrivamo koliko novca će zaraditi

  • 56
Pevači, Nova godina Foto: Nikola Tomić/A. Nalbantjan

Sudeći po izvođačima koji će u novogodišnjoj noći pevati u Beogradu, najluđi provod za Novu 2020. godinu biće upravo u našoj prestonici.

Najveće domaće zvezde Novu godinu dočekaće na nastupima u prestoničkim hotelima i klubovima, a oni koji budu želeli luksuznu novogodišnju proslavu uz naše najpoznatije pevače, moraće da iskeširaju brdo novca.

Velike zvezde poput Cece Ražnatović, Jelene Karleuše, Dare Bubamare, Aleksandre Prijović, Đanija, Slobe Radanovića, Maje Berović, Darka Lazića, Rade Manojlović, Bobana Rajovića, Marije Šerifović, Andreane Čekić, Edite Aradinović, očekuju vas u Beogradu, a za novogodišnje nastupe dobiće basnoslavne honorare.

- Dijaspora za Novu godinu dolazi u Beograd, gde će definitivno ove godine biti ubedljivo najbolji doček u Evropi. Karte se već uveliko prodaju, što je dokaz koliko je interesovanje za nase pevače - kaze jedan od najpoznatijih estradnih menadžera Goran Lečić.

Ceca Ražnatović sloba Radanović Ceca Ražnatović, Sloba Radanović, Printskrin: Instgaram/slobaradanovic

Ceca Ražnatović i Sloba Radanović

Ceca i Sloba pevaće u jednom beogradskom hotelu pred nekoliko stotina ljudi koliki je inače kapacitet sale. Oni koji budu želeli da u Novu godinu uđu uz Cecu i Slobu iskeširaće ozbiljnu sumu novca za ovo zadovoljstvo.

Cene karte nije baš prava sitnica, pošto je najjeftinija 120 evra. Mesta su podeljena na Bronzanu, Srebrnu i Zlatnu zonu, pa se po tome kreću i cene. Oni koji požele mesto ispred bine, moraće da odvoje 200 evra po osobi.

Kako saznajemo, do sada je rasprodato 610 karata, od ukupno 1.060 mesta, a za novogodišnji nastup Ceca će dobiti honorar od čak 80.000 evra, dok će Radanović pevati za 12.000 evra.

Jelena Karleuša Jelena Karleuša, Foto: Nikola Tomić

Jelena Karleuša

Jelena će za doček 2020. godine pevati u jednom luksuznom beogradskom hotelu, koji će u novogodišnjoj noći  ugostiti čak 590 osoba.

Oni koji budu želeli dobar provod i da im Novu godinu prva čestita JK, moraće da plate ulaznice od 60 do 200 evra po osobi,  u zavisnosti od mesta. Mesta su podeljena po zonama, a za zlatnu zonu, tik ispred Karleuše, paket od 10 karata košta čak 1.800 evra.

Kako saznajemo, Karleuša će za Novu godinu pevati za neverovatnih 50.000 evra!

Aleksnadra Prijović, Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović 

Aleksandra će u ludoj noći pevati u jednom prestoničkom hotelu kapaciteta do 500 mesta koja su podeljena po zonama.

Oni koji budu želeli da budu u centru provoda i odmah ispred Aleksandre, moraće da iskeširaju 160 evra po osobi, dok će oni koji budu imali najudaljenija mesta od bine, za njih platiti 60 evra.

Pevačica prošle Nove godine nije pevala, jer je bila u drugom stanju, a kako saznajemo, za proslavu 2020. godine dobiće honorar od 30.ooo evra.

Maja Berović Maja Beović, Printskrin: Instagram/mayaberovicofficial

Maja Berović

Maja će za doček 2020. godine pevati u jednom prestoničkom klubu gde je cena karte 30 evra.

Međutim, u cenu karte ne ulazi mesto, pa se rezervacija stola i separea dodatno naplaćuje. U zavisnosti od mesta, cena se kreće od 100 do 1.500 evra.

Andreana Čekić, Radiša Trajković Đani Đani i Andreana, Foto: Nikola Tomić

Radiša Trajković Đani i Andreana Čekić

Đani i Andreana pevaće zajendo u jednom beogradskom hotelu koji će u novogodišnjoj noći imati kapacitet do 1.200 mesta, kao i dodatnih 60 vip mesta.

Oni koji budu želeli da uživaju uz prave narodnjake moraće da izdvoje za kartu po jednoj osobi od 90 do 130 evra.

Đanijev honorar za najluđu noć je 30.000 evra.

AmiG Show, Amidži šou, Darko Lazić, Dara Bubamara Darko Lazić i Dara Bubamara, Foto: Telegraf

Darko Lazić i Dara Bubamara

Darko i Dara će u najluđoj noći pevati zajedno u jednom beogradskom hotelu, gde je cena karte od 60 do 120 evra.

Prema našim saznanjima, Darko će od novogodišnjeg nastupa zaraditi čak 30.000 evra, dok će Bubamara biti bogatija za 17.000 evra.

Marija Šerifović, Zvezde Granda Marija Šerifović, Foto: Nikola Tomić

Marija Šerifović

Evrovizijska pobednica iz 2007. godine pevaće za doček 2020. godine u jednom prestoničkom restoranu, a oni koji budu želeli da uživaju u raskošnom glasu i Marijinoj emociji moraće da odvoje po osobi od 70 do 120 evra, u zavisnosti od mesta.

Marija će, prema našim saznanjima, pevati u prestoničkom restoranu za honorar od 30.00 evra!

Rada Manojlović, Amidži šou Rada Manojlović, Foto: A. Nalbantjan

Rada Manojlović i Boban Rajović

Rada i Boban u novogodišnjoj noći podgrejaće atmosferu u jednom event centru, a oni koji koji najluđu noć budu dočekali uz Piromana i atraktivnu pevačicu moraće da izdvoje od 90 do 140 evra, u zavisnosti od mesta sedenja.

Manojlovićeva će, kako saznajmo, za nastup u novogodišnjoj noći dobiti 20.000, dok će Rajović nastup za Novu godinu naplatiti 30.000 evra.

Promocija Spota, Aca Lukas, Maja Berović Boban Rajović, Foto: Nikola Tomić

Edita Aradinović

Mlada pevačica Edita u novogodišnjoj noći pevaće u popularnom beogradskom hotelu, a karte za doček uz talentovanu Editu kreću se od 40 do 160 evra.

Sneakerville Edita Aradinović, Foto: A. Nalbantjan

U Beogradu za Novu godinu pevaće i Dejan Matić u jednom prestoničkom restoranu, a za nastup dobiće 12.000 evra. U Beogradu će u najluđoj noći pevati i Stefan Živojinović, Lapsus bend, kao i mnogi drugi.

Video: Đani o Darkovom novom početku: Pa, mi lažemo kad kažemo da ne pijemo

(D. Janković, I. Cicović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ђурађ

    31. oktobar 2019 | 17:49

    Да платим да би ове ње гледао и слушао ?! Пре бих, а то топло препоручујем "елити" која ће похрлити, новац дао онима који ће ту ноћ дочекати гладни, има их пуно.

  • CVELE

    31. oktobar 2019 | 18:01

    CECA CARICA OD SVIH OVIH PEVACA BIH SAMO NJU SLUSALA OVE DRUGE NE NI ZA DZABE .🇩🇪

  • Petar

    31. oktobar 2019 | 18:13

    DOK JE OVACA BICE I ONIH KO DA IH SISA!!!!! DA SMO PAMETNI PA DA IH SVE I G N O R I S E M O!!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA