≫ 

Saša Matić: Neću da mirim Cecu i Jelenu, njih dve najbolje znaju što su se posvađale

Matić kaže da nije imao velikih obračuna sa pevačima, a od toga kakva bi uvreda bila zavisi i to da li bi je oprostio

  • 2
Saša Matić, Jelena Karleuša, Svetlana Ceca Ražnatović Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Saša Matić (41) nedavno je izjavio da bi voleo da se Aca Lukas (50) i Aco Pejović (47) pomire, ali kaže da nema nameru da miri ni njih, ni Jelenu Karleušu (41) i Cecu Ražnatović (46).

- Ma, znate šta, ja sam nešto rekao za Lukasa i za Pejovića, da bih voleo da se pomire, pa me sada svi nešto pitaju na tu temu, a eto i vi ste jedan od tih. Vezuju me svi nešto da sam ja neki mirotvorac, a opet sa druge strane, to su njihovi životi. Njih dve najbolje znaju zašto su se posvađale i da li treba da se mire. Ja ne bih baš nešto da se mešam u njihov odnos, to njih dve najbolje znaju, da li treba ili ne treba da ga reše - kaže Saša koji ima duet i sa jednom i sa drugom.

Saša Matić Saša Matić, Foto: Nikola Tomić

Kako tvrdi, nikada nije imao neki veliki sukob sa kolegama.

- Iskreno govoreći, nisam imao nekih bitnih ili većih sukoba ni sa jednim kolegom, a što se tiče oproštaja, sve zavisi kakva bi to uvreda bila - istakao je Matić za Express.

Podsetimo, nedavno je i Boban Rajović upitan da prokomentariše svađu Ace Lukasa i Aca Pejovića, ali je naglasio da ni za šta na svetu ne bi bio neko ko odaje tuđe tajne i privatne stvari.

- Nikada to ne bih rekao, jer nije ljudski i ne bih izigrao nečije poverenje. Možda i ja jednom planem na nekog kolegu, pa se sretnemo za godinu-dve i rešimo stvar. Voleo bih da oni to reše - rekao je Rajović.

VIDEO: Boban Rajović bacio košulju u publiku kad je počela vriska devojaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA