≫ 

"Plakala sam u hotelu, nisam mogla da se smirim": Karleuša o manekenskom debiju ćerke Atine

- Ja, nažalost, nisam bila tu. Upravo sam se vratila iz inostranstva, ali puštali su mi lajv - rekla je ushićeno Jelena za naš portal

  • 49

Atina Tošić, ćerka pevačice Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića, ostvarila je svoj debi u ulozi manekenke i prošetala modnom pistom kao pravi profesionalac, na dečjoj reviji održanoj u Beogradu. Nakon ovog događaja, sreću nije mogla da sakrije njena majka Jelena.

Naime, ekipa portala Telegraf zatekla je JK na beogradskom aerodromu, po povratku sa nastupa u inostranstvu. Jelena je pred našom kamerom podelila utiske i uzbuđeno otkrila da je veoma ponosna na svoje ćerke.

- Ja, nažalost, nisam bila tu. Upravo sam se vratila iz inostranstva, ali puštali su mi lajv. Jako sam ponosna, odmah sam stavila na Instagram. Plakala sam, preplakala sam u hotelu pred nastup, jedno sat vremena nisam mogla da se smirim. Jako sam uzbuđena kao majka i ponosna na moju decu, i na Atinu i na Niku. Duško je bio sa Nikom u prvom redu - rekla je Jelena Karleuša za Telegraf JETSET.

Fashion selection modna revija Atina Tošić na modnoj pisti Foto: ATA Images

Na naše pitanje da li je imala savete za Atinu, JK je odgovorila sledeće.

- Imala sam puno saveta, ona je čula samo što njoj odgovara. Mamina ćerka - rekla je Jelena kroz smeh.

Izjavu Jelene Karleuše možete pogledati na početku teksta.

Video: Ćerka Jelene Karleuše prošetala modnom pistom, pa otkrila: Volela bih da budem manekenka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misa

    3. novembar 2019 | 18:29

    Ja ne mogu da verujem koliko ste zlobni i ljubomorni da pljujete po komentarima dete od 10 godina.

  • Mirković

    3. novembar 2019 | 18:31

    Dete je prosečno, lepo kao i svako dete, ali ništa posebno! Mnogo talentovane i lepe dece ne mogu da urade ništa jer im mama i tata nisu poznati, zato ne preterujte sa ovim, molim vas! Pišite o nasim pametnim klincima koji osvajaju medalje iz matematike, fizike itd.. Ovo je sramota!

  • Nataša

    3. novembar 2019 | 21:33

    Da nije njena ćerka nikad tu ne bila, realno nije lepa, a ni mršava. Ne mislim na je mršavo lepo već da je to u modnom svetu standard čak i kad su deca u pitanju. Dakle, da nije dete poznatih u životu je pista ne bi videla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA