≫ 

"To smo znali samo on i ja": Kija slučajno naletela na Anabelinog bivšeg muža, evo kako su reagovali

- On ulazi u zgradu, ulazim ja, čudna je stvar... - izjavila je Kija koja nije u dobrim odnosima sa Anabelom zbog prethodnih situacija

  • 35
Anabela, Kija, Andrej Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Kristina Kija Kockar i Anabela Atijas nisu u dobrim odnosima još od Zadruge 1, zbog Lune Đogani i Slobodana Radanovića, a sada je pobednica prve sezone slučajno naletela na pevačicinog bivšeg muža Andreja Atijasa

Anabela i Andrej bili su u braku tokom Zadruge 1 i pomno pratili šta se događa između Kije-Lune-Slobe, međutim, nedavno su se razveli, ali ostali su u dobrim prijateljskim odnosima.

Kija je na Andreja slučajno naletela kada je išla da gleda jednu nekretninu u zgradi u kojoj živi Anabela, a budući da Atijas ovih dana boravi u Beogradu zbog njihove ćerke Blankice, prilikom ulaska u zgradu naleteli su, ni manje ni više, nego jedno na drugo, što je Kija i potvrdila.

Andrej Atijas Andrej Atijas/Foto: Nikola Tomić

- Jeste, tačno je da sam ga srela. Pružio mi je ruku čovek, ja sam njemu, i pričali smo, jer ja sam išla da vidim neki stan u toj zgradi... Nije taj stan koji je gledao Sloba, neki drugi, ali u istoj zgradi je. Ništa, pružio mi je ruku i kao: "Neverovatno je da... Sad da je "Paparaco lov" tu da nas snimi"... On ulazi u zgradu, ulazim ja, čudna je stvar... Ali, to smo znali samo on i ja - izjavila je Kija za Pink.rs.

Podsetimo, i njen bivši suprug Sloba Radanović nedavno je u toj zgradi na Košutnjaku takođe gledao nekretninu, ali je odustao od kupovine.

Kristina Kija Kockar, IDJ Žurka Kija Kockar/Foto: Nikola Tomić

Video: Zadruga Specijal: Vladimir Tomović ostavio Minu, pa bacio oko na Maju Marinković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljudi moji

    4. novembar 2019 | 21:33

    prijavite budalu policiji...sta ona trazi u toj zgradi?..sta? kakav stan kad ima stan?..dosla je da povredi nekog..jel imala noz?...ja sam zgrozena,zena je opsednuta..psihopata

  • Djukica7

    4. novembar 2019 | 20:58

    Otisla da vidi koliko je taj Slobin stan blizu Anabele.Ove se zene covek treba plasiti.

  • Hana

    4. novembar 2019 | 21:21

    Pa odmah potrcala da javi novinarima gde je bila i koga je srela, posto sama kaze da su bili samo njih dvoje. Ovoj zeni treba hitno lecenje. Bez zezanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA