Keba završio u Urgentnom nakon pada u TLZP: "Saznaću kome se omakla ta greška!"

Keba je sa maskom otišao na pregled, a sada ide na terapije kako bi se što pre oporavio

  • 0

Pevač Dragan Kojić Keba (59) doživeo je nezgodu tokom snimanja emisije "Tvoje lice zvuči poznato" . Naime, Keba je tokom snimanja svoje tačke u kojoj je imitirao Džejmsa Brauna doživeo peh, ali ne svojom krivicom.

Samo nekoliko minuta pre ove imitacije pevao je sa Knezom na sceni pesmu Esme Redžepove, a nakon završetka počela je pesma Džejmsa Brauna i bio je red da Keba odradi svoju imitaciju. Bend je već bio na sceni i sve je bilo spremno za početak, zavesa je pala i nastup je počeo, međutim došlo je do greške među scenskim radnicima. Oni su, naime, dok je pevač preskakao zavesu, istu povukli, što je i prouzrokovalo Kebin pad.

TLZP, Tvoje lice zvuči poznato, Dragan Kojić Keba Foto: TV Prva

- Znate kako, velika je to manifestacija, u ceo taj projekat uključeno je mnogo ljudi. Tačno je da se desila nezgoda u toku snimanja, pre mog nastupa ta zavesa koja je pala visoka je 10 metara i sve je to bilo okej. Međutim, desila se ta, ja verujem greška među scenskim radnicima, i dok sam ja gazio po zavesi želeći da je preskočim neko je povukao i naravno ja sam izgubio ravnotežu i pao sam na rame. Neću nikom zameriti ovu grešku, zato što razmišljam u tom pravcu da niko nije imao nameru da to uradi, ali jedno je sigurno - da ću sigurno saznati ko se bavi tim poslom i kome se omakala ta greška. Znate, ja nisam baš nevidljiv, trebalao je malo više da se pazi na takve stvari - priča Keba za Telegraf JETSET.

TLZP, Dragan Kojić Keba Foto: TV Prva

- Brzo sam ustao, mislim da sam brže ustao nego što sam pao i mislim da je sve to do moje jake psihičke snage. Eto ustao sam, stisnuo sam zube i zbog publike koja mi je dala ogromnu podršku, odradio sam tu imitaciju uz jake bolove. Kada sam završio imitaciju, izvinio sam se svima u studiju i morao da napustim dalje snimanje. Na snimanju naravno imamo lekarsku pomoć, ali morao sam da odem u Urgentni i proverim da li se nije desila neka ozbiljnija povreda. Tako u žurbi nisam ni stigao da skinem svu onu šminku, pa sam tako polu našminkan i sa maskom Džejmsa Brauna otišao u Urgentni. Odmah smo snimili rame i hvala Bogu nema ozbiljnih povreda, ali smo se svi tako ismejali tamo, zbog moje maske naravno - objasnio je Keba.

Pevač na kraju ističe da je  dobro, i da je odlično prošao kako je sve moglo da se desi.

- Imam samo neku malu povredu ramena, što je i normalno od siline tog udarca. Idem samo na neke struje i tretmane da bih se što pre oporavio - završava Keba za Telegraf JETSET.

Podsetimo, ovo nije pevačeva prva povreda na snimanju. On je na samom startu i početku šou programa TLZP, doživeo malo ozbiljniju povredu koja je sanirana ušivanjem.

Dragan Kojić Keba Foto: Nikola Tomić

- Sinoć se to dogodilo na probi. Komplikovano mi je sada da pričam. Tri kopče ispod kolena na pokosnici leve noge. Ušili su me - poručio je tada Keba u kratkoj poruci za Telegraf.rs.

VIDEO:Keba dao urnebesnu izjavu o svom stajlingu nakon prozivki zbog sandala i nalakiranih noktiju

(N. Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA