≫ 

Dve godine se zbog ujeda krpelja borila za život, a sad se vratila i izgleda kao tinejdžerka

Iza nje su bolest i razvodi, ali vlasnica jednog od najvećih hitova iz 2002. kao da nije ni dana ostarila

  • 0

Kanadska pevačica Avril Lavinj izgleda kao da nije ostarila ni dana od kada je objavljen njen singl "Complicated" koji ju proslavio delom sveta 2002. godine.

Od toga je prošlo 17 godina, a danas 35-godišnja Avril još uvek izgleda kao u svojim tinejdžerskim godinama. Trenutno se nalazi turneji "Head Above Water", a nastupila je i na festivalu "Live in the Vineyard", gde je osim mlađanog izgleda podsetila i na vokalne sposobnosti koje ima.

Avril je sa svojih 17 godina postala najmlađa ženska solo izvođačica koja je dospela na prvo mesto naprodavanijeg albuma u Velikoj Britaniji. Uspešan niz nastavila je s hitovima "Sk8er Boi", "My Happy Ending" and "I'm With You".

Trenutno je u vezi s 33-godišnjim milijarderom Filipom Sarofimom, a nedavno je javno progovorila o zaraznoj bolesti koju prenose krpelji i zbog koje je u krevetu provela dve teške godine i mislila da će umreti.

 
 
 
View this post on Instagram
I’m considering moving back A post shared by Avril Lavigne (@avrillavigne) on

- Suočila sam se s time da umirem, prihvatila sam to - izjavila je Avril. No nakon dugo vremena stanje je počelo da joj se popravlja, a teško razdoblje poslužilo joj je kao inspiracija.

- U nekim trenucima osećala sam se kao da tonem, da se utapam i morala sam se boriti za vazduh. Doslovno sam teško disala - izjavila je svojevremeno.

Iza nje su i dva propala braka. S frontmenom benda "Nickelbeck" Čadom Kregerom bila je od 2013. do 2015. godine, a s pevačem benda Sum 41 Derikom Viblijem od 2006. do 2010. godine.

Video: Koje cveće najbolje odbija insekte

(Telegraf.rs / Dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA