• 78

Luna progovorila o prosidbi u Parizu, pa otkrila šta ona zapravo priželjkuje

- To bi bilo baš onako kliše da me je zaprosio u Parizu, u gradu ljubavi kod Ajfelovog tornja - rekla je Đoganijeva za Telegraf JETSET.

  • 78

Luna Đogani i njen dečko Marko Miljković nedavno su uživali na odmoru Parizu. Kako se šuškalo, Marko je u gradu ljubavi imao u planu da zaprosi Đoganijevu.

Luna je s anama podelila utiske iz Pariza, ali i otkrila da od prosidbe ona ima drugačija očekivanja.

- To bi bilo baš onako kliše da me je zaprosio u Parizu, u gradu ljubavi kod Ajfelovog tornja. Ja baš ne volim te predvidive situacije, volim da to bude baš kada ne mislim da će da bude. ne pričamo o tim stvarima i još ne razmišljamo o tim stvarima. Lepo nam je ovako, ne žurimo nigde - rekla je pevačica za Telegraf JETSET.

Luna Đogani

Luna Đogani , Foto: Nikola Tomić

Lunin otac, Gagi Đogani nastupao je na Zadrugiviziji, a kako nije pokazao svoje igračke kvalitite, rastužio je svoju ćerku.

- Bilo mi je krivo što ništa nije radio, smatram da je on jedan pretalentovan čovek i mnogo toga ima da kaže. Smatram da ne treba da sedi za stolom iza nekog ko nije u muzici i da eto ne radi ništa. Ja sam baš želela da se na tim Zadrugovizijama prikaže i pokaže... On je dozvolio da sedi iza i da tako sedeći može da bude prvo mesto, da osvoji najbitniju nagradu sms - kaže Đoganijeva.

Kompletan razgovor sa Lunom pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegarf.rs)

Komentari

  • Ivana

    Zar ne reče Razija da je loše u stvari da joj je zdravlje kritično

  • Zorana

    Jadna si Srbijo kada se bavis ovako nebitnim prostim osobama

  • Sefika Kurtovic

    Mozete samo da zavidite naljepsem paru na balkanu..pozdrav iz Helsinborga 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima