≫ 

Luna progovorila o prosidbi u Parizu, pa otkrila šta ona zapravo priželjkuje

- To bi bilo baš onako kliše da me je zaprosio u Parizu, u gradu ljubavi kod Ajfelovog tornja - rekla je Đoganijeva za Telegraf JETSET.

  • 78

Luna Đogani i njen dečko Marko Miljković nedavno su uživali na odmoru Parizu. Kako se šuškalo, Marko je u gradu ljubavi imao u planu da zaprosi Đoganijevu.

Luna je s anama podelila utiske iz Pariza, ali i otkrila da od prosidbe ona ima drugačija očekivanja.

- To bi bilo baš onako kliše da me je zaprosio u Parizu, u gradu ljubavi kod Ajfelovog tornja. Ja baš ne volim te predvidive situacije, volim da to bude baš kada ne mislim da će da bude. ne pričamo o tim stvarima i još ne razmišljamo o tim stvarima. Lepo nam je ovako, ne žurimo nigde - rekla je pevačica za Telegraf JETSET.

Luna Đogani

Luna Đogani , Foto: Nikola Tomić

Lunin otac, Gagi Đogani nastupao je na Zadrugiviziji, a kako nije pokazao svoje igračke kvalitite, rastužio je svoju ćerku.

- Bilo mi je krivo što ništa nije radio, smatram da je on jedan pretalentovan čovek i mnogo toga ima da kaže. Smatram da ne treba da sedi za stolom iza nekog ko nije u muzici i da eto ne radi ništa. Ja sam baš želela da se na tim Zadrugovizijama prikaže i pokaže... On je dozvolio da sedi iza i da tako sedeći može da bude prvo mesto, da osvoji najbitniju nagradu sms - kaže Đoganijeva.

Kompletan razgovor sa Lunom pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niki

    5. novembar 2019 | 17:19

    Ti bi zelela!!!Ti bi volela!!!Mozda da je ozenjen,pa da nadje ljubavnicu i javno ima odnose eee...ondah bi bio bitan i bio tvoj naslednik i pobednik!!!Sledecu Zadrugoviziju neka se skine go i igra oko sipke pa mozda i pobedi od publike putem SMS/a!!!Pitam se sta ste umislili vi Đoganijevci?Sta mislite ko ste,sta ste?Dno dnaaa....

  • 123

    5. novembar 2019 | 22:40

    Koliko je prazna,kao oni helijumski baloni sto ih naduvas a oni polete do neba,lagani i prazni.Tako i ona ,bezvredna i lazna. Ali toliko prazna bode oci sa tim siljenjem oko svega ,ali polako jos malo pa neces biti tako aktuelna,stigli novi likovi u rijaliti,mada po poganstinama nikad niko te nece nadmasiti.

  • Mukice

    5. novembar 2019 | 17:16

    Ko će tebe da zaprosi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA