≫ 

Svi detalji drame! Desio se mnogo veći haos, Rada vrisnula kad je policajac hteo da joj otme telefon

- Istina je da je čovek pokušao da mi uzme telefon iz ruke. Ruka mu je došla do mojih usta i tada sam oštrije rekla: "Hej, ne smete da me dirate" - počela je sa pričom Rada

  • 20
Rada Manojlovic, aerodrom Nikola Tesla Foto: ATA Images

Rada Manojlović je pre nekoliko dana doživela neprijatnost na ciriškom aerodromu kada joj nije dozvoljeno da peva na jednom njenom nastupu u Švajcarskoj. Kako Telegraf JETSET saznaje, pevačicu je u toj zemlji zaustavio policajac, a ona je objasnila da je plaćen porez Švajcarskoj 500 franaka.

Naime, kada je Rada zakazala nastup, odmah se krenulo u proceduru i treba tačno 3 nedelje da stigne papir, odnosno odobrenje švajcarske policije grada Ciriha i Lucerna za nastup.

S obzirom da su pre tri i po nedelje pre nastupa zakazali isti, trebalo je da u utorak stigne papir sa tim odobrenjem, odnosno radnom dozvolom. Procedura je da Rada sa tim papirom, odnosno odobrenjem, ode u ambasadu Švajcarske u Beogradu i da dobije vizu u pasoš.

Kako saznajemo, taj radnik je bio vrlo neprijatan, vikao je na Radu, forsirao ju je da potpiše papir koji nije htela bez prisustva advokata. Kada je Manojlovićeva izvadila telefon da pozove adviokata iz Švajcarske, radnik je krenuo da joj otima telefon iz ruke i da viče da nju.

Rada Manojlovic, aerodrom Nikola Tesla Rada Manojlović Foto: ATA Images

Kako saznajemo, u tom momentu su na istom aerodromu bila još dva pevača iz Srbije koji su, iako nisu imali sve papire, pustili, jer su imali pasoše drugih zemalja. Ovim povodom, pozvali smo Radu. koja je potvrdila da jeste došlo do velike neprijatnosti.

- Istina je da je čovek pokušao da mi uzme telefon iz ruke. Ruka mu je došla do mojih usta i tada sam oštrije rekla: "Hej, ne smete da me dirate". Sutradan, kada su drugi policajci došli da mi vrate pasoš, bili su u čudu. Rekli su mi da su čuli da sam imala vizu iz policije, a da me nisu pustili da prođem. U najgoru ruku je trebalo da dobije opomenu - rekla je Rada.

Kako saznajemo, pokreće se postupak kako bi se utvrdilo čijom greškom je došlo do ovoga, pošto Rada i njen pravni zastupnik tvrde da je ona ispoštovala sve što je trebalo.

- Advokat ima punomoć da me zastupa. Sigurno će krenuti postupak, jer su svi na gubitku - rekla je Rada.

Video: Rada Manojlović vraćena kući iz Švajcarske: Za sve je kriva Noć veštica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubiša

    5. novembar 2019 | 18:06

    Tamo plaćate porez,a ovde?

  • Baki

    5. novembar 2019 | 19:36

    Da su svajcarci pametni i svim " umetnicima " da zabrane ulaz.

  • CH

    5. novembar 2019 | 18:34

    Ja ovde u CH imam Slovenacki i CH pasos.Ali uvek me je sramota kad vidim ovakve i slicne ljude.Mene je sramota i za njih.Uveki govore visokim glasom i vulgarno su odeveni.Pogotovu zene.A posle kazu mi predstavljamo Srbiju u EU i svetu.Ruga i jad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA