≫ 

Šta se desilo sa Zorannah? Svi bruje o tome da se nenormalno izoperisala

Od naglašenih usana i ispeglanog lica, modna blogerka kao da se jedva i nasmejala

  • 24
Zorannah Zorannah, Foto: ATA Images

Modna blogerka Zorana Jovanović Zoranah drastično je promenila svoj izgled, a sudeći po komentarima koji su se mogli čuti na žurki prethodne noći - preterala je sa plastičnim operacijama.

Zoranah se pojavila na rođendanu magazina Story, na kojoj je svojom pojavom privukla veliku pažnju. Blogerka je pored uočljivih promena na licu, promenila i boju kose, te više definitivno nije plava, već brineta.

Međutim, svima je za oko zapalo Zoranino lice koje vidno izgleda drugačije u odnosu na ono od pre nekoliko godina, kada je bila na početku karijere.

Zorana Jovanović Zorannah Zorana Jovanović Zorannah, Foto: ATA Images

Zorana sada ima drugačiji, manji i prćast nos koji nije ni nalik onom od pre nekoliko godina. Jovanaovićeva je kao i svaka žena ljubitelj isticanja svojih atributa, pa je i usne, kako izgleda, ponovo povećala.

Modna blogerka je ranije, kada se nasmeje, imala bore "smejalice", koje su danas jedva vidljive na njenom licu, pa se komentariše i kako se Zoranah zaigrala sa botoksom.

Ovoga puta, Zorana je svojim "napadnim" izgledom iznenadila sve, do te mere da su mnogi komentarisali kako podseća na "prenapumpane starlete".

Kada je počela da se bavi javnim poslom bilo je pozitivnih, ali i negativnih komentara na račun nje i njenog izgleda, a onda je vremenom korigovala sve što joj se na telu manje dopadalo.

Zorana Jovanović Zorannah Zorana Jovanović Zorannah, Foto: ATA Images

Zorana je javno govorila o ugradnji silikona u grudi kojoj se podvrgla prošle godine, kao i o velični.

- Moje grudi su i dalje relativno male. Stavila sam najmanje moguće za moje teleo, a razlog je bio jednostavan. Ja ne nosim brushalter nikada i gravitacija je odradila svoje. Da bih nastavila da ne nosim, morala sam da uradim ovo - napisla je blogerka svojevremeno na svom Instagram profilu.

Pogledajte kako je Zorannah izgledala pre nego što je postala brineta i pre nego što je, očigledno, dodatno doradila svoje lice. 

Zorannah Zorana Jovanović, Filip Živojinović Zorannah kao plavuša u jul 2019. godine/Foto: ATA Images

Jelena Karleusa Zorannah u septembru 2019. godine/Foto: ATA Images
Hello žurka, Zorana Jovanović Zorannah Zorannah 2015. godine/Foto: Telegraf
Kolo sreće, Zorana Jovanović Zorannah Zorannah 2015. godine/Foto: Nenad Pavlović

Da li je u pitanju jača, napadnija i dramatičnija šminka veštih šminkera ili su operacije učinile da sada izgleda drugačije, zaključite sami.

Video: Luna i Kija se najzad srele, pogledajte šta su obukle

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    6. novembar 2019 | 17:33

    Nekad smo imali lepe, prirodne, karakterne i pametne žene, a današnje Srpkinje izgledaju kao izopačeni, izoperisani travestiti koji se prostituišu za pare. Bez šarma, izražaja, karaktera, prefinjenosti, harizme i sa osmehom šlogiranog debila. O intelektualnom utisku i duhovnosti da i ne komentarišem. Naš pojam estetike je totalno izopačen, jadan i iskompleksiran. Srpkinje ne shvataju da se u civilizovanom svetu i medju ljudima sa IQ iznad 80 takvim pojavama ili smeju ili ih žale, a u tripu su da su glamurozne.

  • Milosija

    6. novembar 2019 | 14:30

    Lici na pecenu patku

  • Kiki

    6. novembar 2019 | 14:28

    Sad lici na stoju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA