≫ 

Na gala žurki sve žene su htele da izdominiraju, ali je samo nekima to zaista i pošlo za rukom

Magazin "Story" preksinoć je obeležio 14. rođendan, a i evo u kakvim toaletama su se pojavile domaće zvezde

  • 18
Story zurka Jelena Karleuša, Foto: ATA Images

Na "Story" partiju održanom 5. novembra u srpskoj prestonici prisustvovale su mnoge poznate ličnosti ove zemlje. Na ovakvim događajima uvek se gleda ko je došao, ali i ko se kako obukao, te da li je neka zvezda imala stilski pogodak ili promašaj.

Atmosfera je bila dovedena do usijanja jer je svojim prisustvom i izgledom sve oduševila Jelena Karleuša (41), koja je apsolutna zvezda ove večeri i koja je stigla u velikom stilu.

Crveni strukirani mantil sa pojasom u paru sa pantalonama od istog materijala sa širokim nogavicama, oduševio je sve prisutne. Da je kraljica stila dokazala je i ovaj put. Pametan izbor dužine kose uz ovaj autfit. Kratka plava kosa ošišana na paž svemu ovome je dala notu "skupog" što sigurno i jeste!

Nataša Bekvalac (39), novosadska Barbika takođe se pojavila kao jedna od eminentnijih ličnosti ove večeri i to, sva u belom. Ovo je jedno od najboljih Natašinih izdanja ikada.

Godišnja proslava nedeljnika Story Stori  2019 Nataša Bekvalac, Foto: ATA Images

Nataša je ovog puta pokazala da je ikona stila i zaista nije imala nijednu manu u svom izgledu. Blistala je, osmehivala se i rado pozirala fotografima…Reklo bi se pun pogodak!

Sara Jo (26) u crnoj ekstravagantnoj suknji od tila izgleda kao da je zalutala sa nekog Holivudskog crvenog tepiha pravo na naš domaći događaj. Suknja i top u kombinaciji sa glamuroznom holivudskom frizurom iz dvadesetih se uklapa odlično. Crna tašnica je ostala gotovo neprimetna, a minđuše su posebno istakle njenu lepotu.

Sara Jo, story proslava Sara Jovanović, Foto: ATA Images

Ovo nije klasičan "beauty" stil, ali je svakako izazvao pozitivne reakcije i Sara nam stalno iznova pokazuje zašto je njeno mesto na domaćem zvezdanom nebu itekako opravdano.

Milica Pavlović (28) je fascinirala sve prisutne u svojoj uskoj, prozirnoj "nude" haljini sa šljokicama. Ona je ispod haljine nosila bež satenski veš u paru sa steznikom koji je istakao njenu figuru.

Godišnja proslava nedeljnika Story Stori  2019 Milica Pavlović, Foto: ATA Images

Milica kao i svaka lavica iznova pokazuje svoj seksipil, ali nas je njena frizura ipak naterala da o njoj mislimo kao o "Disney" junakinji. Otvorene nude "neprimetne" sandale uklopile su se u ovu kombinaciju. Crveni lak na noktima je još više istakao njen seksepil.

Dragana Mićalović (28) zaista ima stila. Pink haljina od tila sa karnerima samo njoj može fenomenalno da stoji.

Godišnja proslava nedeljnika Story Stori  2019 Foto: ATA Images

Blaga šminka i jednostavna "messy", ali stilizovana frizura se uz ovu haljinu slažu perfektno. Minđuše i prsten kao i fluorescentna tašnica se iz nekog razloga savršeno uklapaju.

Pobednica talent šoua "Neki novi klinci" i "Zvezde Granda", Džejla Ramović (17), obukla se veoma skladno i devojački, u skladu sa svojim godinama.

Godišnja proslava nedeljnika Story Stori  2019 Džejla Ramović, Foto: ATA Images

Ona je na sebi imala malo širu haljinu boje šampanjca i bež kožne čizme iz "devedesetih" godina koje su ovom izgledu dodale malo začina. Kosa joj je bila ispresovana na talase i veoma je lepo iznela ovu kombinaciju.

Milica Dabović (37) se malo zaigrala pa je umesto "edge look" postigla nešto drugačije.

Godišnja proslava nedeljnika Story Stori  2019 Milica Dabović, Foto: ATA Images

Milica je svakako prezgodna i šta god obuče joj lepo stoji, ali u ovoj kombinaciji previše toga se dešava. Providna crna košulja od tila sa tufnicama, grudnjak u leopard printu, kožna jakna, kožne pantalone sa jednom nogavicom, crvene lakovane potpetice i crna kožna tašna sa lancima je malo previše "svega". Definitivno jeste privukla pažnju prisutnih, ali u ovom slučaju stara izreka "manje je više" bi bila pravi savet za nju.

Marina Visković (31) je uvek bila lepo obučena, ali je prethodne noći došlo do ozbiljnog promašaja u kombinaciji.

Story zurka Marina Visković, Foto: ATA Images

Šminka je bila besprekorna, kao i svaki komad pojedinačno, ali nikako sve "nabacano".

Ono što je uobičajeno za Marinu jeste isticanje zgodnog tea, a u ovom slučaju njene noge bile su u prvom planu. Sreća, jer upravo zbog njih neki možda i nisu obratili pažnju na to šta je ponela na sebi.

Uvek pozitivna i nasmejana Rada Manojlović (34) nikoga ne ostavlja ravodušnim.

Godišnja proslava nedeljnika Story Stori  2019 Rada Manojlović, Foto: ATA Images

Ovog puta Rada je htela da "igra na sigurno" pa je obukla malu crnu haljinu sa zlatnim detaljima. Haljina joj u gornjem delu nije stajala baš najbolje, a i šlic je na neslavnom mestu. Aksesoari, zlatna narukvica i crni lak se lepo slažu uz ovu kombinaciju, međutim kosa i šminka su "too much". Sandale joj jako lepo stoje, mada je uz ovu haljinu mogla i zlatne da obuje.

Jovana Nikolić (36) izgleda sjajno šta god da obuče. Jednostavno njena lepota i telo uvek dolaze do izražaja. Haljina koju je obukla je jako specifična zato što se jako teško uklapa uz bilo šta.

Godišnja proslava nedeljnika Story Stori  2019 Jovana Nikolić, Foto: ATA Images

Jovana je dodala kožnu jaknu kako bi začinila ovaj stil, međutim prava stvar bi bila kada bi obula ravne kožne čizme i zaoštrila ovu kombinaciju. Druga opcija bi bila kada bi jednostavno skinula kožnu jaknu i obula druge sandale na štiklu uz ovu haljinu. Svakako njene noge izgledaju odlično, tako da je ponovo zaslepela sve prisutne.

Dijana Didi Janković (31) Dijana Janković oduvek intrigira domaću javnost, a posebno svojim odevnim kombinacijama.

Story zurka Dijana Janković, Foto: ATA Images

Didi je ovog puta želela da se obuče kao mnoge svetske zvezde, međutim malo je preterala. Drugačija frizura, šminka i nokti bi definitivno delovali mnogo bolje uz ovaj autfit. Konjski rep je dobar, ali crna mrežica je višak, kao i srebrne minđuše. Ova dizajnerska haljina i sandale su veoma skupe, ali bi mnogo bolje išli uz druge detalje.

Ko se po vašem mišljenju najbolje obukao, a ko je imao potpuni promašaj, napišite nam u komentarima. Prvo mesto po našem mišljenju dele kraljica stila Jelena Karleuša i elegantna Nataša Bekvalac.

Video: Glamur pršti na sve strane, poznati se maksimalno skockali za žurku

 

(I. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA