≫ 

"Mnogo puta sam bila bez donjeg veša": Goca Tržan o situaciji kada nije nosila gaćice

- Nisam bila zadovoljna sobom, jer žene u iščekivanju i žene u nečemu što im ne prija i ne čini ih srećnima iznutra, nisu lepe - rekla je Goca za Telegraf JETSET

  • 21

Sa pevačicom Gocom Tržan pričali smo na temu muško-ženskih odnosa, a Goca nam je otkrila da sebi nije bila lepa kada je bila žena na jednu noć.

- Često izgledaju isto verovali ili ne. Ja sam u fazonu da žena za jednu noć treba da izgleda... mislim da je nesrećnica. Nisam baš bila lepa sebi kad sam bila žena za jednu noć. Nisam bila zadovoljna sobom, jer žene u iščekivanju i žene u nečemu što im ne prija i ne čini ih srećnima iznutra, nisu lepe - rekla je Goca za Telegraf JETSET.

Pevačica je sa nama podelila da njen suprug Raša Novaković voli seksi veš, ali da urnije reaguje kada je ona u najobičnijoj pižami.

Goca Tržan Goca Tržan, Foto: A. Nalbantjan

- Moj muž inače obožava seksi veš i kaže: "Jao što si dobra, ajde ćao...". A onda se recimo nešto unakazim u neku pidžametinu i on kaže: "Jaooo..". Mislim da muškarci najviše vole prirodan izgled, ne vole da smo prešminkane...Moj muž me nikada ne bi poljubio kad imam sjaj na usnama, to ga tako smara - objasnila je pevačica.

Bivša članica grupe "Tap 011", kako nam je rekla, često ne nosi gaćice, a zbog toga je imala i neprijtanu situaciju.

- Mnogo puta sam bila bez donjeg veša. Desila mi se nezgoda gde sam na jednom televizijskom nastupu gde sam nosila izrazito usku haljinu ispod koje bi se videle svake gaćice, a nisam želela da se ocrtavaju gaćice. Bila sam bez donjeg veša, bili su fotoreporteri na snimanju i slikali su me odnozdo. Desilo se šta se desilo, nisam to želela, da slikam svoju intimu, desilo se. Bože moj, ali često ne nosim donji veš - zaključila je Goca.

Kompletan razgovor sa Gocom pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Goca Tržan: Muž me godinama ubeđuje da snimimo kućni video

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelenko

    7. novembar 2019 | 14:32

    Ta je žena uvek spremna.

  • Ruza

    7. novembar 2019 | 09:31

    Ja nosim gace starinske stosu nosile nase bake zvane puvare i zato nemam nikad upalu urina ili bilo kakve bolesti a vi nosite sta hocete zato i jeste bolesne

  • Johan

    7. novembar 2019 | 09:05

    Evo ovakva da kazem pevacica izjavljuje takve gluposti koliko puta ke imala seks za 24 sati koliko puta nije nosila gacice .koliko si puta skuvala rucak muzu i deci i oprala odeli i posteljinu usisala kucu ocistila staze obrisala prozore to neznas i da vaspita ona dete danas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA