≫ 

Seksi članicama grupe Hurricane uzor je Nataša Bekvalac: Da li i one lako kažu "da"?

Sanja, Ksenija i Ivana kažu da im je ljubav glavni moto

  • 1

Ko se bolje zabavlja - plavuše ili crnke? Šta im je obeležilo tekuću godinu? Samo su neka od pitanja koja smo pokrenuli u razgovoru sa seksi članicama grupe Hurricane koja nas je apsolutno oduvala hit singlom " Favorito". U novoj epizodi emisije Backstage saznajte kako nam je vatreni trio odgovorio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Manhattan Girl

    7. novembar 2019 | 10:11

    Ove devojke su top top top! Potpuno su iskočile iz pomijarskog šablona koji je zavladao na estradi poslednje dve godine od pojave rijatli pevaljki bez ikakvog talenta. Popele su se sa nam vrh izuzetnim vokalnim sposobnostima, talentom, harizmom i hit pesmom u pravom smislu te reci - stihijski i prirodno bez silovanja pregleda jednih istih botova. Potpuno neusiljno, bez poremećenog jeftinog marketinga za naslovne strane, bez medijskih kuca čiji su projekti. Mnogo zrače i privlače, spontane su i duhovote i od srca im želim blistavu karijeru. Pravo osveženje u svakom smislu te reci ❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA